İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından, bu yıl 22’ncisi düzenlenecek olan ‘Seyran’ etkinliğinin hazırlıkları tamamlandı. 3 Ağustos 2014 Pazar günü (Yarın) Hikmet Şahin Kültür Park’ında düzenlenecek olan etkinliğe yaklaşık 25 bin kişinin katılması bekleniyor.

BİRÇOK MİSAFİR GELDİ

Seyran hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Murat Yurdaer Ekici, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Seyran etkinliğimiz için yurt içi ve yurt dışından birçok misafirimiz İnegöl’e geldi. Posof insanını bir araya getirdiği için, bizim toplumumuzda önemli bir yeri olan bu etkinliği bir kez daha gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz” dedi.

İPTAL ETMEKTENSE DAHA YARARLI BİR İŞ YAPALIM DEDİK

İnegöl’de bir çok derneğin, Gazze’de yaşananlar nedeniyle etkinliklerini iptal etme kararı aldığını hatırlatan Başkan Ekici, “Bizler de bu konu üzerinde çok düşündük. Yönetim olarak aldığımız karar gereği, etkinliği iptal etmektense daha faydalı olabilecek şekilde etkinliğimizin içeriğinde değişikliğe gitmeyi uygun gördük. Daha önceden ilan ettiğimiz faaliyetlerin yanı sıra, etkinliğimizde Gazze için dua etmeyi ve Gazze’ye yardım toplamayı uygun gördük. İnşallah Pazar günü düzenleyeceğimiz Seyran etkinliğimizde on binlerce insanımızla Gazze için dualar edeceğiz. Tüm ilçe halımızı Seyranımıza davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim