İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği korona virüsü nedeniyle buruk geçirilen 11 Ayın Sultanı Ramazan ayı nedeniyle 150 yoksul aile için hazırlamış oldukları yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.
İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi ve üyeleri. Ramazan ayı münasebetiyle kendi aralarında para toplayıp yardım kolileri oluşturdular. Çok sayıda yardım kolisi oluşturan Posoflular  bu kolileri İnegöl´deki  ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.
Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Cavit Dülger, “Projemiz, Derneğimizde, mahallemizde, İnegöl´ümüzde yardımseverliği ve dayanışmayı pekiştirmek adına gerçekleştirilmiş bir faaliyettir. Bilindiği üzere Çin’de başlayarak tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü nedeniyle Ülkemizde 11 ayın sultanı olan Ramazan ayını buruk geçiriyoruz. Biz İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak ‘Komşusu aç yatarken, Kendisi Tok yatan bizden değildir’ şuuru ile çıktığımız bu yolda istenilen öz veriyi, bizler Örfümüzden, Adetimizden, Geleneğimizden, Atalarımızdan öğrendik ve bizden sonra gelecek olan yeni nesillere de aktarabilmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İnegöl Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak hem Korona virüsü nedeniyle hem de 11 Ayın sultanı olan mübarek Ramazan ayı nedeniyle derneğimiz bünyesinde yardım toplayarak 150 aile için yardım kolisi oluşturduk. Mübarek Ramazan ayı paylaştıkça güzel ve daha bereketli düşüncesiyle bizde dernek olarak böyle bir proje düzenledik. Bizleri bu konuda yalnız bırakmayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Rabbimin yaptığımız ve yapacağımız yardımları kabul buyurmasını niyaz eder, Tüm hemşerilerimizin ve İnegöl´de yaşayan tüm kardeşlerimizin de gelecek olan Mübarek Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim