İnegölspor-Hekimoğlu Trabzon maçı sonrası maç sonu açıklamalarında konuşan İnegölspor teknik direktörü Hasan Erkin Şimşir rakibin oyunu soğutmasından şikâyet etti.
Maç sonu açıklamalarda bulunan İnegölspor teknik direktörü Hasan Erkin Şimşir “Rakip takım oyuncuları yerden kalkmadı. Uzatma en az 11 dakika olması lazımdı. Gayet baskılı oynadık futbolcu arkadaşlarımı tebrik ederim. Rakip takım oyuncuları sürekli yerde kalarak oyunu soğuttular.”
POZİSYON BULDUK AMA DEĞERLENDİREMEDİK
İki takımın da kazanabileceğini ifade eden Hekimoğlu Trabzonspor teknik direktörü Bahattin Güneş “İnegölspor bizim yuvamız gibi başkanı yöneticileri bizleri çok iyi karşıladılar çok teşekkür ederim. İnegölspor takımını beğendim. İki takımda kazanabilirdi. 3. Dakikada sarı kart bana göre sarı kart değildi. Kazandığımız pozisyonları hakem kesti bizi. İkinci yarı kontra atak ile oyuna başladık. Pozisyon bulduk ama değerlendiremedik”
MİLLİ TAKIMDA FARKLI ŞEYLER OLUYOR
Milli Takımlar Teknik Direktörünün de kardeşi olan Hekimoğlu Trabzonspor teknik direktörü Bahattin Güneş, Şenol Güneş’in istifası hakkında ise “Şenol güneş benim abi ortada bir CV var bende sonuçlara bakalım. 4-2’lik skorla portakal soyarken iyiydi. İçerde farklı şeyler oluyor çok konuşmak istemiyorum.” İfadelerini kullandı.
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TELAFİ EDECEĞİ
Kaybedilen 2 puanı önümüzdeki hafta telafi edileceğini belirten İnegölspor kalecisi Gökhan Siverek ”Takım arkadaşlarım gerekli özveriyi gösterdi tek kale oynadık ama gol gelmedi. Önümüzdeki haftada bunu telafi edeceğiz. Yeni bir takımız gün geçtikçe daha iyi olacağız. Takım arkadaşlarıma güveniyorum.”
TEK EKSİĞİMİZ GOLDÜ
Müsabakada tek eksiklerinin gol olduğunu ifade eden İnegölspor Başkanı “Kani Ademoğlu takımımı tebrik ediyorum güzel mücadele ettiler. Rakibimizde tebrik ediyorum. Tek eksiğimiz goldü birkaç pozisyon yakaladık. Her geçen gün takımımız oturuyoruz. Haftaya Etimesgut maçı var 3 puanı alacağımıza inanıyorum.”
TARAFTARA TEŞEKKÜR
“İnegölspor taraftarı her zaman cefakarca desteklemiştir takımını gelenlerin hepsinin ayağına sağlık onlar her zaman bizim itici gücümüz olmuştur.”
10 KİŞİ KALINCA ZORLANDIK
Hekimoğlu Trabzon oyuncusu Hakan Yeşil ise “25. dakikada kırmızı kart görmemiz bizi zora soktu. 65 dakika 10 kişi oynadık elimizden geleni yaptık. Kaçırdığımız pozisyonlar oldu onlar değerlendirseydik daha iyi olurdu. Kırmızı kart görmeseydik buradan galibiyetle ayrılabilirdik. 10 kişi kalınca baya zorlandık”

Editör: TE Bilişim