20 Eylül 2009 Pazar

20 Eylül 2009 Pazar günü (Yarın) başlayacak olan Ramazan Bayramı nedeniyle Protokol ve Siyasi Partilerde her Bayram olduğu gibi bu Bayramda bayramlaşmalar yapılacak.

Protokol bayramlaşması 20 Eylül 2009 Pazar günü Bayramın birinci günü saat 10.30 da Alyans düğün salonunda yapılacak. Buradaki bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri sırasıyla Belediye Huzurevini, Jandarma Komutanlığını ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret edecekler.

Siyasi partilerde ise bayramlaşma alfabetik sıralamaya göre, AK Parti’de Bayramın birinci günü saat 14.30’da Alyans düğün salonunda, Büyük Birlik Partisinde (BBP) bayramlaşma Bayramın ikinci günü saat 14.00’de parti lokalinde, Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) bayramlaşma Bayramın ikinci günü saat 15.00’de parti lokalinde, Milliyetçi Hareket Partisinde (MHP) bayramlaşma Bayramın birinci günü saat 20.00’de parti lokalinde, Saadet Partisinde (SP) bayramlaşma Bayramın ikinci günü saat 15.00’de parti lokalinde  yapılacak. Haberin hazırlanması sırasında diğer partilere ulaşılamadığından, bu partilerde bayramlaşmanın yapılıp yapılmayacağı veya ne zaman yapılacağı öğrenilemedi.

Editör: TE Bilişim