SEFER BİZİM ZAFER ALLAH´INDIR

İshakpaşa´nın kabri başında dua edilerek başlayan referandum çalışmaları ile ilgili konuşan AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, seçim startının İshakpaşa Hazretlerinin önünde verdiklerini belirterek, "Öncelikle bugün burada 16 Nisan´da gerçekleştireceğimiz Referandum öncesi seçim startını verdiğimiz programa katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse Türkiye´nin önünde çok önemli bir referandum var. Bizde bugün burada İnegöl´de İshakpaşa´nın önünde her seçim zamanı olduğu gibi referandum seçim startını buradan veriyoruz. Bu çalışmalarımızı layıkıyla yerine getireceğiz İnşallah. Biz çalışmalarımızı layıkıyla yerine getirdikten sonra Allah´ın yardımı ve inayeti ile 16 Nisan´da gerek İnegöl halkının gerekse ülke milletinin 16 Nisan´da ´Evet´ yönünde karar vereceğini ümit ediyorum. Ve 17 Nisan sabahına İnşallah Türkiye çok daha güzel, çok daha iyi ve çok daha aydınlık günlere uyanacak. Çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Çalışmalarımızda teşkilatımıza başarılar diliyorum. Allah´a emanet olun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sefer bizim zafer Allah´ındır" dedi.

İNEGÖL HALKI CÖMERTTİR

Referandumda oy yüzdesi hedefinin sorulması üzerine Demirel,              “Bizler bu yönetim olarak 1 Kasım 2015 yüzde 70.4 oy aldık. İnegöl siyaset tarihinde de rekor kırdık. Ben açıkçası İnegöl halkının cömertliğini biliyorum, gönlünün ne kadar cömert olduğunu biliyorum. Ben bir rakam telaffuz edip İnegöl halkının vereceği cömertliği sınırlandırmak istemiyorum. Ama inşallah tekrar yeni bir rekor kıracağımız ümit ediyorum. Bir rakam verirsem belki halkımız benim vereceğim rakamın üstünde bir oy gösterecekse onlara engel olmak istemiyorum” diye konuştu.

İKNA EDERSEK YÜZDE 80 OY ALABİLİRİZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu´nun İnegöl´deki ziyaretlerinde ilçe teşkilatına hedefin yüzde 80 oy göndermesinin hatırlatılması üzerine Demirel, “Bundan yaklaşık 15 gün kadar önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız sayın Mehmet Müezzinoğlu beyin çat kapı ziyaretlerinden biride gençlik kollarımızı ziyaret etmişti. O toplantı da bize yüzde 80 hedefi koymuştu. Bizde inşallah bu hedefi başarmak için elimizden gelen çalışmaları gerçekleştireceğiz. Sefer bizden zafer Allah´tandır diyoruz.  Eğer iyi bir çalışma yaparsak, insanlarımıza evet çıkmasının neden önemli olduğunu anlatırsak ve ikna edersek yüzde 80 oy alabiliriz. İnsanlarımız sağduyusuna ve vereceği kararlara saygı duyuyorum. Bence yüzde 80 hedefi ulaşılamayacak bir hedef değil. Biz hedefimizi yüksek tutarak çalışmalarımızı o yönde gerçekleştirelim, ümit ediyorum inşallah bir rekor daha kıracağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim