İnegöl Rotary Kulübü tarafından önceki akşam Angelacoma Otel’de düzenlenen toplantıda, geçtiğimiz dönem Başkanı Özkan Güriş, dönem Başkanlığı görevini Zennure Güneri’ye devretti.

Önceki akşam saat 19.30’da düzenlenen ve İnegöl Rotary Kulüp üyeleri ile davetlilerin katıldığı toplantıda, 2013-2014 döneminde İnegöl Rotary Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Özkan Güriş, Dönem Başkanlığını 2014-2015 Dönem Başkanı seçilen Zennure Güneri’ye devretti.

İnegöl Rotary Kulübü dönem Başkanı Özkan Güriş, “Her yıl olduğu gibi bu yılda devir teslim törenimiz İnegöl Rotary Kulübünün bir hatırası, bir olayı. Burada davetimize icabet eden tüm arkadaşlarımıza, dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İyi bir devir teslim töreni gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Özkan Güriş’ten Başkanlığı devralan İnegöl Rotary Kulübü 2014-2015 Dönem Başkanı Zennure Güneri ise, “Bugüne kadar dünya Rotary Kulüpleri ve İnegöl Rotary Kulübü olarak çok büyük ve çok güzel işler başardık. Afrika’da çocuk felcini bitiren de bizdik. İnegöl’de bir köy okulunun yaralarını saran da biz. İşte biz böyle güzel bir aileyiz. Kendi adıma, bu güzel ailenin bir mensubu olmaktan büyük onur duyduğumu belirtmek isterim. Kulübümüzün ilk kurulduğu andan bu ana kadar bu ailenin gelişmesine, güzel işler başarmasına desteklerini esirgememiş, Rotaryen kardeşleri arasında adeta bir iyilik yapma yarışına tutuşmuş bütün aile bireylerimize sonsuz sevgilerimi iletiyorum. Değerli dönem Başkanımız, kulübümüzün ağabeyi, Rotaractların tonton dedesi Özkan Güriş’ten alacağım bu görevde, elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza kendim, eşim ve evlatlarım adına buradan söz veriyorum. Toplumumuzun yozlaştığı, içimizin karardığı, kadın cinayetlerinin her gün arttığı bu günlerde İnegöl Rotary Kulübü’nün, sevgili Gülsen ablamdan aldığım görevle, ikinci kadın başkanı olarak, kadının hak ettiği değere ulaştığı, toplumumuzun refah seviyesinin arttığı, Mustafa Kemal’in aydınlık Türkiye’sine hasretle, yeni dönemimizin dünya Rotary Kulüplerine, İnegöl Rotary Kulübüne ve tüm dünya halklarına mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından geçen dönem Başkanı Özkan Güriş, yeni dönem Başkanı Zennure Güneri’ye rozet ve arma taktı.

Editör: TE Bilişim