Düğün sezonu öncesi 2’ye katlanan salon fiyatları mutluluğa adım atmak isteyen gençleri kara kara düşündürürken, İnegöl şehir merkezinde faaliyet gösteren Royal Hotel, alkışlanacak bir karara imza attı. Evlilik yolunda adım atan gençlere destek olma kararı alan Hotel yönetimi fiyatlarını yarı yarıya düşürdü. İşte o fiyatlar…

İnegöl’de 4 yıldızlı tek alkolsüz otel olarak faaliyet gösteren Royal Hotel, “İnegöl’ün Mutlu Geleceği” adını verdiği projesiyle İnegöl’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Evlilik çağındaki gençlere destek olmak için harekete geçen Hotel Yönetimi, “4 Yıldızlı Hotel’de 5 Yıldızlı Mutluluk” paketi hazırladı.

İnegöl genelinde ki düğün salonları için 7ila 20 bin TL arasında istenen ücretlerin aileleri maddi anlamda zorlaması üzerine alınan karar gereği, nişan ve kına organizasyonları için salon fiyatı 2 bin 990 TL’ye indirildi.

İNEGÖL’ÜN GÖZDESİ HALİNDE GELDİ

2014 yılında hizmet vermeye başlayan otelin kısa sürede İnegöl’ün gözdesi haline geldiğini belirten Royal Hotel Genel Müdürü İdris Yüzer, “Otelimizin şehir merkezinde olması, herkesin yürüyerek otelimize ulaşabilmesi hem konaklama açısından hem de düğün salonları açısından bir takım avantajlar sağlıyor. Salonlarımızda daha çok nişan, kına, düğün, toplantı, baby shower, bebek mevlitleri, sıra geceleri gibi cemiyet ve organizasyonları 500 kişilik salonlarımızda fevkalade yapmaktayız. Ayrıca hotelimizin 500 araçlık otoparkı vardır. Bu nedenle araç park etme sıkıntımız yoktur. Ayrıca İnegöl halkının her zaman tercih ettiği mekanlardan birisi olduk. Hem 4 yıldızlı hotel olmamız hem hotel personelinin çok farklı olması hem de insanlara gösterdiğimiz o güler yüz ve fiyat uygunluğundan dolayı düğün salonlarına talebin aşırı derece arttığı görüyoruz. Ebeveynler çocuklarına hayatlarında 1 defa yapacakları bu tür cemiyetlerde ve bu tür organizasyonlarda empati yaparak, kendimize istemediğimiz bir davranış biçimini kesinlikle karşı tarafa da yansıtılmama konusunda özen gösteriyoruz. Misafirlerimizi çok özel görüyoruz. Çünkü insan çok değerli bir varlıktır. Onun için kendilerini burada özel hissetmelerini istiyoruz” dedi.

Yüzer konuşmasını şöyle sürdürdü;

“İnegöl turizm bakımından marka değerinde olan, Türkiye’nin 17. ekonomisi olarak gösterilen ve birçok ilden daha büyük olan bir ilçe. İnegöl’ün turizm anlamında da çok büyük bir potansiyeli var. İnegöl’ün bu anlamda da canlandırılması lazım. İnegöl bizim ilçemiz, burada ekmek yiyoruz. İnegöl’e İnegöl’de yaşayan herkesin katkısı olabileceğini düşünüyorum. Biz Royal Hotel olarak, üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ayrıca otelimiz şehir merkezinde olması nedeniyle ticari bir hareketlilik getirmektedir. Çarşı esnafımıza ekonomik anlamda bir takım avantajlar sağlamaktadır.”

İNEGÖL’DE TEK ALKOLSÜZ OTEL

“Otelimiz 4 yıldız olup, 5 yıldızlı konforu sunmaktadır. Otelimiz İnegöl’de tek alkolsüz oteldir. Bu yüzden de İnegöl’de ilk tercih edilen oteliz. Ayrıca İnegöl bir spor şehri. İnegölspor artık bir marka haline geldi. Ayrıca voleybolda Efeler Liginde ve 2. ligdeki takımları ağırlıyoruz. Galatasaray, Halkbank ve Beşiktaş olmak üzere birçok takımı ve ünlü ismi otelimizde ağırladık. Hepsi de otelimizden memnun bir şekilde ayrıldılar. Bizlere kendilerini çok özel hissettiklerini ve kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini söylediler. Mutlu bir şekilde onları evlerine göndermiş olduk.”

GENÇLER İÇİN ÖZEL PROJE

“Gençlik bizim için çok önemli. Onların öncelikle mutlu olması lazım. Onların öncelikle bir takım sorunlardan arındırılması lazım. Genç kesime hitap etmek zorunda olduğumuzu düşünüyoruz. Çünkü onlar bizim geleceğimiz. İnegöl Royal Hotel yönetimi olarak toplandık. Bizim gençlerimize borçlarımızı “nasıl yerine getirebiliriz?” diye düşündük. Salonlarımız var dedik. İnegöl’de şuanda en ucuz düğün salonu 8-10 bin liradan aşağı değil. Konsepte göre de bu fiyatlar yukarı çıkıyor. Bizde kendi aramızda dedik ki salonlarımız 2 bin 990 TL’den başlayan fiyatlarla gençlerimizin en azından evliliklere ilk adımı olan nişan, kına, bebek mevlidi ve düğünlerini kendi hotelimizde yapıp, bizimde bu hayırlı işlerinde katkımız olsun istedik. Bu düşüncemizi de İnegöl kamuoyuna duyurmak istedik. İnegöl Royal Hotel olarak inşallah 1 Mart itibariyle de bu projemizi başlatıyoruz. Bize bu projeyle ilgili çok olumlu dönüşler oldu. Buda bizi çok mutlu etti. Bizim amacımız hem uygun fiyat seçeneği sunmak hem de insanlarımıza mutluluk yaşatmaktır. Yapılan cemiyetlerin ve organizasyonların ülkemize, milletimize ve insanlarımıza hayırlar getirmesi temennisiyle İnegöl Royal Hotel’de buluşmak dileğiyle diyor, herkese bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.”

Editör: TE Bilişim