RAKİBE GÖRE PLAN!

Daha önceki seçimlere nazaran oldukça sessiz kalan Saadet Partisi alışılagelmişin dışında davranıyor. Önceki genel ve yerel seçimlerde diğer partilere nazaran her zaman adaylarını önceden belirleyip, sahaya erken inen Saadet Partisi bu seçimde, rakiplerine göre plan yapmaya başladı.

ADAY’LAR BELLİ

Saadet Parti genel merkezinde gelen talimatlar doğrultusunda SP ilçe yöneticileri, diğer partilerin adaylarının açıklanmasını bekliyor. Rakip adayların profiline göre bir aday belirlemek isteyen parti yöneticileri, farklı aday seçenekleri hazırlıyor.

TEŞKİLAT 3 İSİM İSTİYOR

Parti yöneticileri, yerel seçimlerde kazanma adına parti dışından adaylarla da çalışmayı düşünüyor. Parti teşkilatı ise, parti içinden 3 isme sıcak bakıyor. Eski ilçe başkanlarından Bahri Urgun, parti yöneticisi Özgür Öztürk, son gelen seçimlerde milletvekili adayı olan ve sosyal medyada önemli işlere imza atan Fikret Bayram teşkilat tarafından Başkan adayı olarak görülüyor.

GÜLŞEN YİNE GÜNDEMDE

Daha önceki yerel seçimlerde de aday olan Zeki Anıl Gülşen’de parti içinde Başkan adayı olarak ismi konuşulanlar arasında yer alıyor.

AK PARTİ’YE YAKIN BİR İSİM

Önümüzdeki günlerde AK Parti’nin adayını açıklamasının ardından parti dışından da bir adayla seçime girebilecek olan Saadet Parti’si, AK Parti’ye yakın bir ismi de Başkan adayı olarak düşünüyor. Sürpriz ismin seçimde AK Partililerden de oy alabileceği söyleniyor.

İTTİFAKTA YER ALMADI

Geçtiğimiz günlerde haber yaparak kamuoyuna duyurduğumuz CHP, İYİ Parti, DP ve DSP ittifakında yer almayan Saadet Partisi, ittifaka tam anlamıyla sıcak bakmıyor. Başka bir parti bünyesinde, çatı aday adı altında seçime girmek istemeyen Saadet Partisi, kendi çatısı altında birlikte çalışmak isteyen partilere de kapılarını açık tutuyor.

Editör: TE Bilişim