Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve beraberindeki heyet, İnegöl Belediyesi tarafından Gençlik Merkezinin zemin katında faaliyete geçirilen nöbetçi kitaphaneyi ziyaret ederek kitap bağışında bulundu. 

EROĞLU SÖZ VERMİŞTİ
İnegöl Belediyesi, gençlik merkezinin alt katında kafe olarak kullanılan yeri kapatıp kitaphane yapma kararı almıştı. Bu kararın üzerine açıklama yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, "Zararın neresinden dönersen kâr. Önceden kafe olarak kiraya verilen yer şimdi kitaphaneye dönüştürülüyor. Alınan kararın doğru olduğunu ifade etmek istiyorum. Bu arada bir bilgi vereyim, eğer kütüphane için kitap bağışı yapabilirsek bağışlayacağım kitapları kenara ayırıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

HİZMETE AÇIDI
Yaşanılan süreç sonrasında çalışmalara başlayan İnegöl Belediyesi; 160 öğrencinin aynı adna faydalanabileceği, teknolojiyle donatılmış ve egelli bireylerin de rahatlıkla ulaşabileceği nöbetçi kitaphaneyi 26 Nisan tarihinde hizmete açtı. 


İNEGÖL GENÇLİĞİNE YAKIŞIR BİR PROJE OLMUŞ
Kitaphanenin açılışı üzerine Hasan Eroğlu ve beraberindeki heyet hayırlı olsun ziyaretine giderek kitap bağışında bulundu. Ziyarette açıklama yapan Eroğlu, "Gençlik Merkezinin altındaki özel kafe işletmesinin "Kitaphane" ye çevrilmesiyle ilgili proje gündeme geldiği günden beri yapılan bu projenin isabetli olduğunu, sonuna kadar destekçisi olacağımızı hatta kitaphane açıldıktan sonra ziyaret edip kitap bağışında bulunacağımızı ifade etmiştim. Bugün de ziyaretimizi gerçekleştirdik. Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Önder Kılıç bey bizlere kitaphaneyi gezdirerek tanıttılar. İnegöl Gençliğimize  yakışan modern ve nezih bir mekan olmuş. Bu projenin hayata geçmesinde emeği olan başta Belediye Başkanı Alper Taban bey olmak üzere, ilgili birim Müdürümüz Önder KILIÇ beye ve diğer tüm gençlik merkezi çalışanlarına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim