Özel Safvet Kolejin


Özel Safvet Kolejinin 108 öğrencisi, ‘Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’nda finale kaldı.

Rusya, Kazakistan, Türkiye, Beyaz Rusya, Tacikistan, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan’da bu yıl 7.’sı düzenlenen, Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması’na 108 kişilik ekiple katılan Özel Safvet Koleji öğrencilerinin tamamı barajı aşarak finale kaldı.

 7. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması Organizasyon Komitesinde Rusya Federasyonu, Türkiye Cumhuriyeti, Ukrayna, Kazakistan, Beyaz Rusya, Çek Cumhuriyeti, Tacikistan, Almanya Milli Eğitim Müdürlüklerindeki uzmanlar ve okul öğretmenleri yer alıyor.

İlköğretim Okulu 5. sınıftan 8. sınıfa kadar farklı branşlarda 108 öğrenci ile yarışmaya katılan Özel Safvet İlköğretim Okulu, tüm branşlarda barajı aşarak, 9 Nisan 2010 tarihinde aynı zamanda Macaristan, Rusya, Almanya, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan ve Türkiye’de Antalya’da yapılacak final sınavında yarışacaklar.

Özel Safvet İlköğretim Okulu Müdür Yarımcısı Veli Değerli, “Öğrencilerimiz düzenli ve disiplinli ders çalışarak, bu başarıyı elde ettiler. Burada kazandıkları bu güzel alışkanlıkları ilerideki hayatlarında da devam ettireceklerine inanıyorum” dedi.

Özel Safvet İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Yayla ise, “Yapılan sınavlardaki başarılarımız, öğrencilerimize okulumuzda verilen eğitimin kalitesini ortaya koyduğuna inanıyorum. Elde edilen bu ve benzeri başarılar hem öğrencilerimizi hem de bizi daha güzel başarılara imza atmak için motive ediyor. Bundan sonra da daha büyük başarılara imza atacağımıza Özel Safvet Koleji olarak yürekten inanıyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim