İnegöl Okullar bölge


İnegöl Okullar bölgesinde eğitim öğretimini sürdürmekte olan Özel Safvet İlköğretim Okulu (Özel Safvet Koleji), Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Bursa Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü  tarafından düzenlenen  “Sigortalı Çalışmanın Önemi” konulu Kompozisyon Yarışmasında, İnegöl 1.si ve Bursa 3.sü oldu.

16-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında kutlanmakta olan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, İlköğretim öğrencileri arasında, sosyal güvenlik ve sigortalı çalışmanın öneminin küçük yaşlarda oluşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen “Sigortalı Çalışmanın Önemi” konulu kompozisyon yarışmasında, Özel Safvet Koleji  8. sınıf öğrencisi Semra Elif Alınlı, İnegöl 1.si olurken, Bursa 3.’lüğünü de  elde etti.

Özel Safvet Koleji Müdür Yardımcısı Recai Uzun, “Öğrencimizin toplumun büyük bir kesimini ilgilendiren bir konuda, kompozisyon dalında dereceye girmesi bizi memnun etmiştir. Ülkemizde en önemli konuların başında sosyal güvenlik ve sigortalı çalışma ve de çalıştırma  gelmektedir. Bu konuda toplumun her kesimini bilgilendirmeliyiz. İnsan hayatı çok önemli. İşverenler tarafından alınabilecek önlemlerin yanında, iş sağlığı ve güvenliğinin bir bilinç ve eğitim konusu olduğu açık bir gerçektir. ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ kültürü öncelikle çocuklarımıza küçük yaşlarda benimsetilmelidir” dedi.

 

Editör: TE Bilişim