Özel Safvet Koleji


Özel Safvet Koleji Müdürü Bayram Yayla, öğrencilere yönelik yaptıkları sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra  öğrenci velilerine yönelik düzenledikleri etkinlikler ve kurslarla da çevreye örnek olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Öğrencilerin İngilizce dersine olan ilgilerini artırmak amacı ile Cumartesi günleri bayan velilere yönelik düzenledikleri İngilizce Kursunun büyük ilgi gördüğünü belirten Müdür Bayram Yayla, Okulun İngilizce öğretmenleri tarafından verilen kursta ilk hafta velilerin İngilizce seviyelerini ölçmek amacıyla İngilizce seviye tespit sınavı yapıldığını söyledi.

Bayram Yayla, “sosyal okul olma yolunda hızla çalışmalarına devam eden okulumuz, öğrencilerimizin derslerine, davranışlarına ve başarılarına olumlu katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu projeyle, velilerimizin de İngilizcelerini geliştirme ve öğrenmeleri adına kendilerine bir fırsat sunduk. Bu projeyi hayata geçiren okulumuz İngilizce öğretmenlerine ve bu projeye destek veren bayan velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Özel Safvet Koleji İngilizce Zümre Başkanı Mehmet Said Sayar’da yaptığı açıklamada, bu kursla velilerin dil yeteneklerini daha iyi kullanmalarını, önce belli bir yeterlilik düzeyine getirmiş ama yeterince pratik yapmadığı için kendini ifade etmede zorlanan velilerin kelime bilgilerini geliştirmek ve bunlarla örnek cümleler kurarak konuşmaya teşvik etmek, evde çocuğuyla İngilizce diyalog kurmalarını sağlamak, her şeyden önemlisi de okulda verilen İngilizce dersinden velilerin haberdar olmalarını sağlamak amacıyla böyle bir çalışmaya karar verdiklerini ifade etti.

Editör: TE Bilişim