Özel Safvet İlköğret

 

Özel Safvet İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Boyama yarışmasında dereceye giren öğrencilere dün düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Dün saat 17.30'da Özel Safvet İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Şube Müdürleri Tahsin Çetinkaya ve Mustafa Karaaslan, Özel Safvet İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Yayla, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Özel Safvet İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen Boyama Şenliği’nin eğlenceli resim yarışmasından oluşan renkli bir organizasyon olduğunu ifade eden Özel Safvet İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Yayla, "Bu kadar sevimli miniği bir araya toplamaktan ve onları sevindirmekten, onların heyecanını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. Bu yarışmanın yavrularımızın özgüven kazanmalarında ve sosyalleşmelerinde önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. İnegöl’deki anaokulu öğrencileri arasında düzenlenen pastel boya resim şenliği 20 anaokulundan 6 yaş grubu öğrencilerinden yaklaşık 250 öğrenci katıldı. 7 Mayıs Cumartesi günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz ve anasınıfları 6 yaş grubu arasında yapılan Boyama Yarışması okulumuzda yapıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı yarışmada anasınıfı öğrencileri resim becerilerini sergileme fırsatı buldu. İnegöl'de bulunan anasınıfları ve kreşteki yüzlerce öğrencinin katıldığı boyama şenliğinde yarışmaya katılan her öğrenci madalya ve hediye kazandı. Pastel boya ile yapılan resim yarışmasına katılan minikler, yeteneklerini ve hayal güçlerini kullanarak ortaya koydukları birbirinden güzel resimleri, jüri heyeti ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü. Gözetmen öğretmenler eşliğinde sınıflara alınan öğrencilerin tatlı heyecanları gördük. Sevimli minikler, bir saatlik süre içinde en güzel resimleri yaparak büyük ödülü alabilmek için çaba harcadı" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise yaptığı kısa konuşmada Boyama Şenliğini düzenlenen Özel Nilüfer Safvet İlköğretim Okulu'na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından yarışmada birinci olan İshakpaşa Anaokulu öğrencisi Esra Işık'a akülü schooter, ikinci olan Selçuk Yahşi İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencisi Neslihan Filiz'e bisiklet, üçüncü olan Perihan Coşkun İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencisi Şerif Rodoplu'ya mini laptop hediye edilirken, Mansiyon ödüllerine ise  Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencisi Şuranur Bektaş ile Pırlanta Kreşten Selen Elmas layık görüldü. İlk üçe giren öğrencilerin öğretmenlerine kol saati, okullara ise birer yazıcı hediye edildi. Ayrıca yarışmada dereceye giren ilk 30 öğrenciye ise gümüş ve bronz madalya ile sertifika ve hediye paketleri verildi.

Editör: TE Bilişim