Uzun yıllardan beri

Uzun yıllardan beri İnegöl’de okullar bölgesinde faaliyette bulunan, eğitim öğretim  çalışmalarında İnegöllülere hizmet vermekte olan Özel Nilüfer Safvet Koleji’nin  öğrencileri, her gün değişik, yeni ve sürpriz etkinliklere imza atıyorlar.
Meslekleri tanıma projesi kapsamında İnegöl Devlet Hastanesininin eski Başhekimlerinden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Münir Samuk’la röportaj yapan öğrenciler, daha sonra  ameliyata da katıldılar.
Röportaj yaptıkları eski Başhekim Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Münir Samuk’a doktorlukla ve özellikle de Cerrahlıkla ilgili merak  ettikleri soruları yönelten Özel Nilüfer Safvet Koleji  öğrencileri Tuba Koçak ve Elif Su Kayra, röportajı tamamladıktan sonra Dr. Münir Samuk’tan hiç beklemedikleri, “İsterseniz benimle birlikte ameliyata katılıp, yapacağım ameliyatı izleyebilirsiniz” sürpriz ile karşılaştılar. Dr. Münür  Samuk’un bu sürpriz teklifine çok sevinen öğrenciler Tuba Koçak ve Elif Su Kayra, Dr. Samuk’la birlikte hazırlanıp, ameliyathaneye girerek, yapılan ameliyatı heyecanla ve ilgiyle izlediler.
Dr. Samuk’un bu sürprizinden dolayı büyük sevinç duyan Koçak ve Kayra, ameliyathaneden çıktıktan sonra Samuk’a teşekkür ettiler.

 

Editör: TE Bilişim