TBMM Plan ve Bütçe K

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini TBMM’de ağırladı.
3 Nisan 2012 Salı günü yapılan AK Parti Grup toplantısına katılmak üzere Ankara’ya giden AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın ve yönetim kurulu üyelerini,  AK Parti Grup toplantı salonunda karşılayan Milletvekili Hüseyin Şahin, gençlerin grup toplantısının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraf çektirerek bir süre sohbet etmelerini sağladı.
Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı dinlediklerini, grup toplantısının ardından Başbakanın kendilerini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdiğini anlatan Milletvekili Hüseyin Şahin,  “Ardından TBMM’ye ilk defa gelen misafirlerimize TBMM’yi gezdirdik. Özellikle üyesi olduğum Plan ve Bütçe Komisyonunu dolaştırarak, komisyonun çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Küçük bir yemek ikramının ardından, TBMM Genel Kurul çalışmalarını izlemek üzere izleyici localarından genel kurulu izlemelerini de sağlayarak, TBMM Genel Kurul atmosferini hissetmelerini sağladık. TBMM Kampusunu da  dolaştıktan sonra misafirlerimizle birlikte TBMM bahçesinde AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Hakan Şükür, Çanakkale Milletvekilimiz ve Dilekçe Komisyonu Başkanı Mehmet Daniş, Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi ile birlikte sohbet ettik” dedi.
Yapılan ziyaretlerin ardından Milletvekili Şahin’e teşekkür ederek, özellikle gösterilen yakın ilgi ve alakadan dolayı yönetim kurulu olarak çok memnun kaldıklarını belirten AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Aydın,  “Böylesine hoş bir ortamın oluşturulmasında Milletvekilimizin emeği çok büyük. Milletvekilimizle birlikte grup toplantısını izledik. Başbakanımızın verdiği mesajlar çok güzeldi ve hepimizi etkiledi. Ardından Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ, Enerji Bakanımız Taner Yıldız, Bursa Vekillerimiz İsmail Aydın, Önder Matlı, M.Kemal Şerbetçioğlu, Bedrettin Yıldırım ve bir çok vekilimiz ile sohbet ederek resim çektirme imkanımız oldu. Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’i makamında da ziyaret ettik. TBMM çok farklı bir atmosfer, yaptığımız sohbetler tüm arkadaşlarda çok farklı bir vizyon oluşturdu, ufkumuzu açtı. Genel Kurul çalışmalarına da izleyici olarak katıldık, kulislerde siyaseti canlı olarak yaşadık. TBMM’nin yoğun temposunda bizleri yalnız bırakmayan Milletvekilimize tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim