TBMM Plan ve Bütçe K

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenice Belediyesince yapımına başlanan Yenice Kapalı Spor Salonu’nun tamamlanması için, Spor Toto Başkanlığından ödenek çıkardıklarını bildirdi.
Yenice Belediyesinin Kapalı Spor Salonu yapımına başladığını,  Belediye Başkanı Hasan Aksu ile inşaat çalışmaları hakkında her zaman bilgi alışverişinde bulunduklarını, bu arada Yenice Belediyesinin kendi imkanları ile bu hizmeti tamamlama hususunda sıkıntılarının bulunduğunu öğrendiğini belirten Milletvekili Hüseyin Şahin,  Belediye Başkanı Hasan Aksu’nun, inşaatın tamamlanması için kaynak temini hususunda kendisinden yardımcı olunmasını istediğini kaydetti.
Konuyu uzun zamandır takip ettiğini ifade eden Milletvekili Şahin, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç’la bu hususta görüşerek, spor salonumuzun durumu hakkında bilgi verdim ve Yenice Beldemizin bu hizmete çok acil ihtiyacının bulunduğundan bahsederek, ödenek talebinde bulundum. Sayın Bakan’ımız konuyla alakadar olacağını ifade ederek, özellikle gençlerimize hitap eden bu tip tesisler konusunda hassas olduklarını ve gerekenin yapılmasını sağlayacağını ifade ettiler. Ayrıca Spor Toto Teşkilat Başkanı ile de konuyu görüşerek kapalı spor salonumuz için Sayın Bakanımızdan ödenek talebinde bulunduğumu ve bu konuda kendilerinin de hassasiyet göstermelerini rica ettim. Sağ olsunlar Sayın Bakanımız olaya derhal el koydular ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığımız kanalıyla Yenice Belediyesi Başkanlığımıza kapalı spor salonumuzun tamamlanabilmesi amacıyla Ankara’dan verilecek olan desteğin bir bölümü olan 295 bin TL’lik ödeneğin çıkartılmasını sağladılar. Söz konusu ödenek hafta sonuna kadar Yenice Belediyemizin hesabına aktarılacak. Desteklerinden dolayı öncelikle Sayın Bakanımız Suat Kılıç ile Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bekir Uçar’a ve Gençlik ve Spor Bakanlığı bürokratlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
AK Parti Hükümeti olarak her zaman Yenice Belediyesinin de yanında olacaklarına vurgu yapan Şahin,  “Sanıyorum bu kaynak Belediyemizin de rahatlamasını sağlayacak ve en kısa sürede kapalı spor salonumuzu tamamlanacaktır. İnşallah tesis tamamlanınca açılışı için Sayın Bakanımızı Yenice’ye davet edeceğiz ve hep birlikte spor salonumuzu hizmete sokacağız” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim