İnegöl’de garip ama gerçek bir olay yaşandı. Kayıp ihbarı alan jandarma, arama ekipleriyle birlikte Çayyaka mahallesinde 50’li yaşlarda bir şahsı aramaya başladı. Arama çalışmalarına vatandaşlarda dahil oldu. Ancak bir süre sonra kaybolduğu iddia edilen şahsında arama yapan ekipte olduğu anlaşıldı.

Olay İnegöl’e bağlı Çayyaka mahallesinde yaşandı. Dün gece içtiği alkolün etkisiyle arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana gittiği öne sürülen Beyhan M.(50) eve gitmediği ve bunun üzerine kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Ailesi ve arkadaşları tarafından aranan şahıs bulunamayınca, daha sonra durum Jandarmaya bildirildi. Jandarma bilgi verdiği İnegöl arama kurtarma ekipleriyle birlikte Çayyaka mahallesine gitti. Ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de dahil oldu. Bir süre sonra aranan şahsın ismi söylenince gerçek ortaya çıktı. Arama ekibine katıldığı öğrenilen kayıp şahsın, kendisinin orda olduğunu söyleyince, çalışmalar sonlandırıldı.

Yaşanan olay, İnegöl’de büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Kaybolan şahıs kendisini arayan ekipler arasında yer alarak, bu garip ama gerçek olayın kahramanı oldu.

Editör: TE Bilişim