Gençler Kız Futsalda Türkiye Şampiyonu olan İnegöl Spor Lisesi kız futsal takımı, Kaymakam Şükrü Görücü’yü makamında ziyaret ettiler.

İnegöl Spor Lisesi Müdürü Orhan Atan, Okul Aile Birliği Başkanı Zuhal Nergis, bedeni eğitimi öğretmenleri ve Kız Futsal Takımının katıldığı ziyarette Kaymakam Görücü, öğrencilere başarılar dileyerek çeşitli hediyeler takdim etti.

Okulun başarılarıyla ilgili Görücü’ye bilgi veren İnegöl Spor Lisesi Müdürü Orhan Atan, “Kız futsal takımımız Bursa ikincisi olarak Bursa'yı temsil ettiği Muğla Dalaman grubunda Grup birincisi olarak Türkiye yarı finaline kaldı. Manisa'da yapılan yarı final müsabakaları sonucunda yarı final birincisi olarak Türkiye finaline kaldı. Trabzon'da yapılan Türkiye finalinde tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştur. Genç erkekler futsalda erkek futsal takımımız Bursa'yı üçüncü olarak temsil ettiği Muğla grubundan grup birincisi olarak Türkiye yarı finaline kaldı. Manisa'da yapılan Türkiye yarı finalinde son maçında yenilerek döndü. Genç erkekler de erkek masa tenisi takımımız İnegöl birincisi olarak gittiği Bursa  finallerinde Bursa şampiyonu olarak, Kütahya grubunda grup birincisi olarak Türkiye finaline kalmış. Ardından Kastamonu’da yapılan Türkiye finalinde dereceye girememiştir. Genç erkeklerde Erkek Voleybol takımımız İnegöl birincisi ve Bursa şampiyonu olarak katıldığı Uşak Bölge finalinde grup birincisi olarak Türkiye yarı finaline kaldı. Çorum'da yapılan Türkiye yarı finalinde grup birincisi olarak Türkiye finaline kaldı. Tokat'ta yapılan Türkiye finalinde Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasında yer aldı. Finalde dereceye giremedi. Genç erkeklerde Erkek Futbol takımımız İnegöl şampiyonu, ardından Bursa şampiyonu oldu. Çanakkale'de yapılan bölge grup finallerinde tüm maçlarını kazanarak Türkiye yarı finaline kaldı. Bilecik'te yapılan Türkiye yarı finallerinde Türkiye finaline kalamadı. Erkek ve kız kros takımlarımız İlçe birincisi ve ardından Bursa birincisi olarak Kocaeli de katıldıkları bölge finalinden Türkiye finaline kaldılar. Antalya'da yapılan Türkiye finalinde dereceye giremediler. Gençler puanlı Atletizm de Erkek Atletizm takımımız il ikincisi olarak İzmir'de katıldığı bölge finalinde Grup ikincisi olarak Türkiye finaline kaldı. Mersin’de yapılan Türkiye finalinde Türkiye dokuzuncusu oldu” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim