Türkiye genelinde SANKO ailesi olarak bilinen ve İnegöl´de Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan İSKO Tekstil İşletmeleri A.Ş. firması ile Martelli (İnegöl Yıkama ve Boyama) A.Ş. firmasının çalışanlarına yönelik olarak, her Ramazan ayında düzenlenerek geleneksel hale getirilen İftar Yemeklerinin 27´ncisi, önceki akşam gerçekleştirildi.

3 gün süren iftar programlarında İSKO ve Martelli çalışanı olan 4 bin kişiye iftar verildi.

İftar programlarının son günü olan önceki akşam protokol üyelerinin de katılımı ile gerçekleştirilen iftar programında, İSKO çatısı altında 10,15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara plaket verilirken, ayrıca yapılan çekilişle de şanslı çalışanlara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Çalışanlar kısa bir sürede olsa müzik eşliğinde eğlenip, stres atma imkanı da buldu.

İSKO Tekstil A.Ş. sahipleri Zeki ve Fatih Konukoğlu´nun ev sahipliğinde önceki akşam düzenlenen iftar programına, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Köse Garnizon Komutan Vekili Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Baş,  Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Erol Eruğur, Milli Eğitim eski Müdürü Mehmet Baştürk, bin civarında İSKO personeli katıldı.

İSKO VE SANKO´NUN MENSUBU OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ

İftarın ardından yapılan duanın akabinde bir konuşma yapan İSKO Halkla İlişkiler Müdürü, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, "İSKO ve Martelli A.Ş.´nin 27´ncisini düzenlediği Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyoruz. Her Ramazanda olduğu gibi bu Ramazanda da tüm arkadaşlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. kalitesini ve önemini sürekli artırarak devam ettiren sektörün lokomotifi durumuna gelen İSKO Dokuma işletmelerinin, Martelli A.Ş.´nin, SANKO Enerji A.Ş.´nin birer mensubu olmak hepimiz için bir ayrıcalıktır. Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı onurunu ve gururunu taşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO´nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" dedi.

KIDEMLİLERE PLAKET VE TAKIM ELBİSE

Konuşmanın ardından İSKO çatısı altında 10 yılını doldurmuş olan 150, 15 yılını doldurmuş olan 50, 20 yılını doldurmuş olan 60, 25 yılını doldurmuş 40 ve 30 yılını doldurmuş 6 çalışana teşekkür plaketleri verildi. 15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara ayrıca birer takım elbise hediye edildi.

ÇALIŞANLARA HEDİYE YAĞDI

Takdimlerin ardından, çalışanlara salona girişte verilen şans numaraları üzerinden yapılan çekilişle, talihli çalışanlara takım elbise, bayan elbisesi, tam altın ve yarım altın, kol saati, cep telefonu  ve benzeri hediyeler verildi.

Editör: TE Bilişim