Özel Safvet Kolejin


Özel Safvet Kolejinin SBS’de %100 yerleştirme, 21 Fen Lisesi kazanan öğrencisi ve 500 tam puan alan üç öğrencisiyle kırılması güç bir rekora imza atarak, İnegöl’ün en başarılı okulu olduğunu bir kez daha ispatladığını belirten Özel Safvet Koleji Müdürü Bayram Yayla, sınavda  500 tam puan alan öğrencilerini de birer laptopla ödüllendirdiklerini bildirdi.
Özel Safvet Kolejinin 21 Fen Lisesi kazanan öğrencisi ile İnegöl’ün en fazla Fen Lisesi kazandıran okulu olduğunu, 8. sınıflar SBS de 500 tam puanla 2 Türkiye1.si, 6. Sınıflarda 500 tam puanla 1 Türkiye 1.si çıkardığını anlatan Bayram Yayla,  bu öğrencileri okul bahçesinde öğrenci, öğretmen ve velilerin de katılımıyla düzenledikleri törende birer adet laptopla ödüllendirdiklerini ifade etti.
Bayram Yayla, "Özel Safvet Koleji olarak SBS sonuçlarında alınan başarının mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzdan mezun olan 69 öğrencimizin 69'u da çeşitli liselere yerleşti. Ayrıca mezun olan 69 öğrencimizin 21’i Fen Lisesi kazanarak kırılması ve ulaşılması güç bir rekoru kırarak, İnegöl’de rakipsiz olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu. Ayrıca yıl içerisinde farklı yarışmalar ve olimpiyatlardan İnegöl’ümüze bir çok madalya kazandırdık ve öğrencilerimizi anında ödüllendirdik. Şimdi de SBS’de 500 tam puan alan 6.sınıflarda Metehan Yüksel, 8.sınıflardan ise Emin Ali Ekici ve M.Furkan Beşli adlı öğrencilerimizi laptopla ödüllendiriyoruz. Çünkü marifet iltifata tabidir” dedi.
Biz eğitimin bir iddia değil ispat olduğunu yetiştirdiğimiz öğrencilerle her zaman gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkesi kutlarken, bu başarı ve gururu tüm İnegöl’ümüze armağan ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim