HAYIRLI İŞLER YAPANLAR, HAYRA VESİLE OLURLAR

Programda Sevgi ve Kardeşlik Çayı programını düzenleyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerini ileten Eroğlu, hayırlı işler yapanların hayra vesile olacağına dikkat çekti. Eroğlu, “Sevgiyi ve kardeşliği dile getiren parti kadın kolları çalışanlarımız hayır yapıp, hayra vesile olmaktadır. İşte bizler hayra vesile olan bu şuurlu kadınların çocuklarıyız, eşleriyiz, babalarıyız. İnanıyoruz ki hayra vesile olma aşkı, bizi 1 Nisan sabahı göreve getirecektir ve bizler de İnegöl’ ün geleceği için hayırlara vesile olacağız” dedi.

ŞEHİRLER FARKLI KÜLTÜRDEN İNSANLARIN İNŞA ETTİĞİ BÜYÜK AİLELERDİR

Eroğlu, “Şehirler farklı kültürden insanların inşa ettiği büyük ailelerdir. Ailenin temelini ise analarımız, eşlerimiz yani kadınlarımız kurar. İşte bu yüzdendir ki toplumumuzda kadın olgusunun önemi büyüktür. Bizler hem şehirlerimizin geleceğinin inşası için, hem de siz kadınlarımıza daha iyi hizmet verebilmek için oylarınıza talibiz” dedi.

Eroğlu, sosyal belediyecilik alanında kadınlar için özel çalışma ve projelerinin olduğunu ve kadınlara en iyi belediyecilik hizmetini sunabilmek için gerekli hazırlıkların yapıldığını belirtti.

Hasan Eroğlu, “Her mahalleye kadınlara yönelik eğitim, kültür, sanat, el becerileri ve bunun gibi alanlarda meslek edindirme kursları açacağız. İnegöl’de örnek bir Hanımlar Çarşısı projesini hayata geçireceğiz. Kadın ve çocuk ürün kategorisindeki mağazalar, kafeler, kadın ve bebek sağlığıyla ilgili muayenehaneler ve çocuk oyun salonlarının yer alacağı bu konsepte, ayrıca aile sosyal destek hizmetimiz hizmet verecek ve bunların dışında yeni çalışmalarımız da olacak” dedi.

AMACIMIZ; ÜZERİMİZDE HAKKI OLANLARIN HAYIR DUASINI ALMAK

Allah’ın rahmetinin en güzel tecellisinin analık olduğunu belirten Eroğlu, “Bizim için başarı üzerimizde hakkı olan herkesin hayır duasını almaktır. Duaların en hayırlısı da üzerimizde en çok hakkı olan annemin duasıdır” diyerek salonda bulunan annesinin elini öpüp, hayır dualarını aldı ve programdan ayrıldı.

Editör: TE Bilişim