İnegöl’de past


İnegöl’de pastanecilik sektörünün öncülerinden, İnegöl’ü ve İnegöllüleri modern pastanecilikle tanıştıran Sedef Pastaneleri Ltd. Şti firmasının, Adnan Menderes Bulvarı numara 56 adresindeki (Yeni Adliye Sarayı karşısı) şubesi, dün törenle hizmete açıldı.

Dün saat 14.00'de gerçekleşen törene Kaymakam Durmuş Gençer, Başsavcı Mehmet Demirel, AK Parti Bursa Milletvekilleri Sedat Kızılcıklı, Hayrettin Çakmak, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, SP İlçe Başkanı Bahri Urgun, DP İlçe Başkanı Selim Sani, MHP Belediye Meclis Üyesi Müfit Besler, DP Belediye Meclis Üyesi Sadri Demirtaş, SP Belediye Meclis Üyesi Özgür Öztürk, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, SP Bursa Milletvekili Adayları Ertan Sütçü, Necmettin Çamlıdere, Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hakan Ergül, Şavşatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Durmuş Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Sedef Pastaneleri Ltd. Şti Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Can, açılış törenine katılan herkese teşekkür ederek, "Sedef pastaneleri olarak ülkemizde yaşanan sosyal ve ekonomik gelişmelere paralel olarak 2011 yılını büyüme ve kalkınma yılı ilan ettik. 2011 yılının ilk aylarında Yenişehir ilçesinde hizmete açtığımız birinci şubemizden sonra bugün İnegöl’de ikinci şubemizi açıyoruz. Yine buradan ilan etmek isteriz ki, inşallah Mayıs ayı sonlarında Yenişehir'de ikinci şubemizi açarak büyüme ve kalkınma hamlelerimizi Allah'ın izniyle ve sizlerin teveccühü ile sürdürmek istiyoruz. Açılış törenimize katılan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Sedef Pastanelerinin İnegöl ekonomisine ve İnegöl’e çok büyük hizmetler yaptığını ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı ise, "Biz lise çağlarında okula giderken, bu pastanemizden hizmet alıyorduk. Pastanemiz her geçen gün hizmet alanlarının metrekaresini büyüttü. En son İnegöl’ün merkezinde çok nezih ve güzel bir tesis yaptı. Bütün İnegöllülere hizmet veriyor. Şimdi İnegöl’de 3. şubesini, Yenişehir’de de birinci şubesini açtığını görüyoruz. İnşallah Yenişehir’de ikinci şubesini de açacak. İnegöl ekonomisine ve İnegöl’e çok büyük hizmet yapıyorlar. İnşallah İnegöl’ümüzde de bu hizmetlerin sayısı artacak ve güzellikler ortaya çıkacak. Ama Sedef denildiği zaman bu gün marka değeri olan bir pastaneden bahsediyoruz. Her geçen gün yenilik yapıyor, atılım yapıyor. Yeniliklere yenilik ilave ediyor. Kardeşlerimizden birini geçen gün Ankara'da gördüm, ne yapıyorsun diye sordum. Bana Ankara’daki pastaneleri gezerek yenilikleri tespit etmeye çalıştığını ve tespit ettikleri yenilikleri İnegöl’deki, Yenişehir’deki hizmet alanlarında uygulayacaklarını söyledi. Bu işyerinde de bu yenilikleri görüyoruz. Büyük şehirlerde olan yenilikleri İnegöl’de de görüyoruz. Allah bereketlerini arttırsın" diye konuştu.

Kurdelenin kesilmesi ile hizmete açılan Adnan Menderes Bulvarındaki Sedef Şubesinde katılanlara ikramlarda bulunuldu.      

Editör: TE Bilişim