İnegöl’ün Kırsal Yiğit mahallesinde bulunan şehit yakınlarının yaşadığı 2 konteynır ve bir ahşap ev yanarak kullanılamaz hale geldi. Evsiz kalan 3 aile, yetkililerden yardım bekliyorlar.
Yangın geçtiğimiz gece saatlerinde Yiğit mahallesinde meydana geldi. Engelli Nazif Yıldız, Mustafa Yıldız ve şehit ağabeyi Mustafa Karşı’ya ait mahalle sakinleri tarafından imece usülü yapılan 2 konteynır, 1 ahşap olmak üzere 3 evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüdü. Uykularından uyanan 3 aile bireyleri zorlukla dışarıya çıktılar. Yangın kısa sürede 3 evi sardı. Mahalle sakinleri durumu İnegöl İtfaiyesine bildirdiler. Yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri dört bir yandan alevlere müdahale ettiler. Yoğun uğraşı sonucu, alevler diğer evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Saatler süren çalışma sonucu yangın söndürüldü. Yangın sonucu 3 ev kullanılamaz hale geldi.
DESTEK BEKLİYORLAR; BU SESE KULAK VERİN
Yangın sonucu evlerini yok olan 3 aile evsiz kaldı. Mahalle sakinleri, 3 aileyi de evlerine aldılar. Mağdur olan ihtiyaç sahibi aileler, yetkililerden destek bekliyorlar.

Editör: TE Bilişim