İnegöl Müteahhitler Derneği (İMDER)’nin olağan genel kurulunda mevcut başkan Yusuf Şehitoğlu güven tazeleyerek yeniden seçildi.


Çamlıca Et Mangalda yapılan 4.olağan genel kurul, saygı duruşunun ardından İstiklal marşının okunmasıyla başladı. 

Divan heyetinin seçilmesiyle devam eden Genel kurulda konuşan Başkan Yusuf Şehitoğlu, genel katılan üyelere teşekkür ederek, 2 yıllık görev süresinde yaptıkları çalışmaları sunum eşliğinde anlattı.

Başkan Şehitoğlu, “Müteahhitler Derneğimizin 2018 yılı Şubat ayında Genel Kurulunu gerçekleştirmiştik. Görev yaptığımız 2 yılda sektörümüze yönelik başarılı ve önemli çalışmaları hayata geçirdik. İlk günden bugüne söylediğim gibi Müteahhitler Derneği sadece bir sektör derneği değildir. Şehrin gelişimi, kalkınması, farklı sektörlerin kazandırılması ve en önemlisi paydaşları ile işbirliği içerisinde olarak hizmet etmesi gereken bir dernektir. Bu vizyonda çalışmalarımıza devam edeceğiz. 
Genel Kurulumuza katılarak destek verenlere derneğimiz ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.” dedi. 

Kongrenin hayırlı olmasını temenni eden İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise “İnegöl için sanayi çok önemli. Ama müteahhitlerimiz, mimarlarımız ve inşaat mühendislerimiz şehir açısından farklı önemli. Şehrin güzelleşmesine ve kaliteli olmasına katkı sağlıyorlar. Yeniden göreve seçilen başkanımıza ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum.” diye konuştu. 

Müteahhitlerin şehre değer kattığını dile getiren Belediye başkan yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Müteahhitlerin şehrin çehresini ve görüntüsünü oluşturduğunu söyledi. 

Konuşmaların ardından denetim ve faaliyet raporları okunup ayrı ayrı ibra edildi. 

Daha sonra seçime geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde, mevcut başkan Yusuf Şehitoğlu üyelerin güven oyuyla yeniden başkanlığa seçildi. 

Yusuf Şehitoğlu başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Ali İpek, Aydın Taş, Deniz Erdem, İlker Tokdermir, İsmail Demirtaş, Levent Can, Mehmet Ege, Melih Uçaravcı, Muhammet Ergün, Melih Şeker, Onur Cilo, Özhan Öztürk, Reis Yurdakul ve Uğur Yeyğel’den oluştu.

Denetim kurulunda da Bülent Tanrıkulu, Muzaffer Erezsarı ile Sabri Şen yer aldı.

Editör: TE Bilişim