Bursa Nilüfer İlköğr

Bursa Nilüfer İlköğretim Okulları tarafından düzenlenen, Matematik Olimpiyatları'nda (BUNİMO) dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. İnegöl Prof. Dr. Selçuk Yahşi İlköğretim Okulu, İnegöl Matematik Olimpiyatlarında gösterdiği başarıyı Bursa’da da gösterip takım olarak birinci oldu.
Prof. Dr. Selçuk Yahşi İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Filiz, 6. Bursa Nilüfer Matematik Olimpiyatındaki başarılarından dolayı gurur ve mutluluk duyduklarını belirterek, “Nilüfer Eğitim Kurumları tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6. sı yapılan BUNİMO (Bursa Nilüfer İlköğretim Matematik Olimpiyatları) ödülleri, Bursa Valisi Şahabettin Harput'un katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde sahiplerini buldu. Bursa'daki 256 farklı okuldan 5 bin 760 öğrencinin katılımıyla, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen sınav, 14 Ocak 2012 Cumartesi 1. Aşama ve 17 Mart 2012 Cumartesi II. Aşama olarak gerçekleştirilerek, 2. Aşama sınavına her sınıf seviyesinden I. Aşama'da ilk 100'e giren öğrenciler alınmıştır. 2. Aşama sınav sonuçlarına göre her sınıftan ilk 60'a giren öğrenciler ödül töreninde madalyalarını ve başarı sertifikalarını aldılar. Bu aşamaları başarıyla geçen 5. sınıflardan Onur Ünlü, Mevlüt Ali Deveci, Halenur  Çobanoğlu ,  6. sınıflardan İrem Nur Güleç, 7. sınıflardan Mehmet Alp Kaynar, Kübra Arı, Betül Güneş, Aybek Tekin’i ve öğrencilerimizin başarılarında büyük emekleri olan 5.sınıf öğretmenimiz Lütfüye Akkaya, matematik öğretmenlerimiz Sevilay Uyar ve Mustafa Temizkan ile öğrencilerimizin ailelerini tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
Kadir Filiz, Okul olarak Bursa Matematik Olimpiyatları'nda birinci olan Prof. Dr. Selçuk Yahşi İlköğretim Okulu öğrencilerinin 5. sınıflarda Onur Ünlü ile Mevlüt Ali Deveci’nin  Altın Madalya, Halenur Çobanoğlu’nun Bronz Madalya, 6. sınıflarda İrem Nur Güleç’in Altın Madalya, 7. sınıflarda Mehmet Alp Kaynar’ın Altın Madalya,  Kübra Arı ve  Betül Güneş’in Gümüş Madalya, Aybek Tekin’in ise Bronz Madalya aldıklarını ifade etti.

Editör: TE Bilişim