BÜTÜN İNEGÖL NASİPLENSİN

Daha önce yaptıkları basın açıklamasında, Senegal’de cami yaptıracaklarını söylediklerini hatırlatan AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sezai İleri, “50 bin TL’lik bir meblağ söz konusu. Bu ücreti İnegöl’de birçok insan tek başına karşılayabilir. Bir vatandaşımız çıkıp bu paranın hepsini de verebilir. Ama önemli olan birçok insanın yardıma vesile olmasıdır. Oradaki cami’nin yapımına bir kişinin değil, bütün İnegöl’ün vesile olmasını istiyoruz ve vatandaşlarımıza sizin de katkınız olsun diyoruz” dedi.

SU KUYUSU

Hayır işlerini sürdüreceklerini belirten Sezai İleri, “Caminin yapımının ardından hayır işlerine elbette devam edeceğiz. Zor günler geçiren bütün mazlumlara ulaşmak için elimizin ulaştığı her yerde hayır işlerimizi sürdüreceğiz. Bu kapsamda caminin yapımıyla birlikte bir de su kuyusu açtırmayı hedefliyoruz. İnegöl’deki vatandaşlarımızın nasiplenmesi ve mazlumların elinden tutması için köprü görevi göreceğiz” diye konuştu.

UZUN ADAM ARTIK MİLLETİNİN CUMHURBAŞKANI

Son olarak Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen İleri, “Bir seçim sürecini daha geride bıraktık. Seçimden yine zaferle ayrılan Türkiye oldu. Kaybedenin olmadığı ve tüm Türkiye’nin kazandığı bir seçim oldu. Uzun adam artık milletinin Cumhurbaşkanı oldu” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim