Yedi Hilal Derneği İnegöl Şubesinin İHMED ile birlikte düzenlediği ‘Senin Yazın’ Tematik Yaz Etkinlikleri programı sertifika töreni ile son buldu.

24 Haziran’da başlayan ve 6 Temmuz tarihine kadar süren yaz etkinlikleri, 4 erkek ve 2 kız şubesi olmak üzere toplam 6 sınıfta yapıldı. Kuran-ı Kerim ve ilmihal derslerinin yanı sıra sahabe ve öncü şahsiyetlerin hayatların da öğretildiği, okçuluk, karakalem, el sanatları, gezi, piknik, sosyal ve sportif etkinliklerin de yer aldığı Senin Yazın Tematik Yaz Etkinlikleri, muhteşem bir finalle son buldu.

İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yaz okulu öğreticileri, öğrenciler ve velilerle beraber yoğun bir katılımla gerçekleştirilen sertifika programında, yaz kursuna katılan öğrencilere törenle sertifikaları verildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Yedi Hilal Derneği İnegöl Şubesi yönetim kurulu düzenlenen kurslarının önemine değinerek, emeği geçen öğrencilere, ailelerine ve öğreticilere teşekkür etti.

Programda öğrenciler tarafından şiirler ve ezgiler okundu. Ayrıca ilahiler seslendirildi ve çeşitli gösteriler yapıldı. Ara bölümde Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve hadis mealleri okundu. Son bölümde ise kısa sureler okundu ve duayla program son buldu.

Editör: TE Bilişim