Yaralılar için, İnegöl’deki tüm 112 Acil Servis Ambulansları ve İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri ile vatandaşlar seferber oldu.

Önceki akşam saat 21.30 sıralarında Adnan Menderes bulvarı üzerinden gelip Mimar Sinan Bulvarı üzerinde seyir halinde olan 26 yaşındaki sürücü O.K.’nın yönetimindeki 16 S 63XX plakalı servis aracı, Parkyolu caddesinden gelip Mimar Sinan Bulvarına çıkmakta olan 19 yaşındaki sürücü S.K.’nın yönetimindeki 11 AV 4XX plakalı otomobil ile iki caddenin birleştiği yeni Devlet Hastanesi kavşağında çarpıştı. Çarpışma sırasında kontrolden çıkan servis aracı, orta refüj üzerinden geçip caddenin karşısında ancak durabilirken, özel otomobil ise orta refüj üzerinde durdu.

OTOMOBİLDEKİLER KURTARILDI

Kaza sonucunda yaralanan özel otomobilin sürücüsü S.K. ile otomobilde bulunan 16 yaşındaki M.S.T. ve 18 yaşındaki Ü.Ö., olay yerine gelen itfaiye arama kurtarma ekipleri tarafından, adeta hurda haline gelen otomobilden çıkarıldı.

SERVİS ARACINDA 5 YARALI

Kazaya karışan servis aracında ise sürücü O.K. ile servis aracında bulunan ve düğün eğlencesinden dönmekte oldukları bildirilen 39 yaşındaki G.A., 22 yaşındaki C.A. ile 41 yaşındaki G.D. ve 45 yaşındaki S.S. yaralandı.

8 YARALI ACİLE

Özel otomobil ve servis aracında bulunan toplam 8 yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarındaki  sağlık görevlilerinin ilk müdahalelerinin ardından, Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldılar. Acil Servisteki işlemler sonucu, yaralıların sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

DÜĞÜNDEN GELİRKEN KAZA YAPTILAR

Kazaya karışan servis aracındaki yolcuların, katıldıkları bir düğün töreninden evlerine dönmekte oldukları bildirildi. Servis aracı ve özel otomobil, olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırılırken, kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Editör: TE Bilişim