İnegöl´de en çok trafik ve kasko poliçesi tanzim eden firma EM-AS SİGORTA LTD.ŞTİ Sahibi Sercan Demirhan belli tarihteki trafik ve kasko poliçesi fiyatları düşmesi sebebiyle % 17 komisyonun % 10´a çekildiği ve bu sebeple zarar eden genç iş adamı Demirhan şöyle dedi;

Trafik , kasko , yangın ve DASK üretimlerinde komisyonun  %17 ‘den % 10´a çekildiğini belirten DEMİRHAN Sigorta şirketlerin komisyonlarımızı düşürdüğünde birler çalışanlarımızın maaşını asgari ücret den ödemeyip düşük maaş mı ? veriyoruz zaman komisyonlarımız düştü diye bizlerde çalışanlarımızın haklarını mı ? vermeyelim..

Tüm Sigorta şirketleri ile bir bir görüştüğünü yapabilecek biş işlem söz konusu olmadıklarını beyan ettiklerinde yapacak bir işlem var , 2001 yılından beri Sigorta şirketlerini koruma iç güdüsü ile çalışmakta olduğunu belirtti.

Birbilen Hasar Danışmanlık LTD.ŞTİ´ni kurarak Sigorta şirketlerine trafik kazası sonucunda :

vefat, yaralanma, sakatlık dosyalarını göndermeye başladı Sigorta şirketleri 1 ölümlü kazada en azami 100.000,00 TL ödediklerini yaralanmalı ve sakatlıkta 200,000,00 TL´nin üzerinde maddi tazminat ödediklerini belirttiler buda şirketlerin zor durumda kalmasına yol açmaktadır.

Sigorta şirketleri ile anlaşma yapmayıp sizler sigorta şirketleri olarak acentelerinizi korumuyorsanız bizlerde size karşı savaş açıyoruz Bundan sonra herkes hak ettiğini tazminatı alacak ve sizlerde bu tazminatları ödemekle yükümlüsünüz diyerek konuşmalarına son verdi.

Bu zamana kadar 641 kişinin vefat yaralanma ve sakatlık tazminatlarını tahsil ettik buda ortalama 57.690.000,00 TL civarında maddi (destekten yoksun kalma tazminatı ) ödettik.

İnsanların bir çoğu kendileri iş yeri açtılar, düğün yaptılar, ev sahibi oldular.

Editör: TE Bilişim