Emekli Tümgeneral Or

Emekli Tümgeneral Orhan Pamukoğlu Genel Başkanlığında kurulan Halk ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İnegöl İlçe yöneticileri, dün sabah saat 10.00’da Kaymakam Durmuş Gençer’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

HEPAR İnegöl İlçe Başkanı Haluk Şenöz, Başkan Yardımcısı İbrahim İçin, Parti Saymanı Kenan Akgün, Yönetim Kurulu Üyeleri Necdet Kurt, Meftun Türer ve Mehmet Uysal gerçekleştirdikleri ziyarette Kaymakam Durmuş Gençer’e bir buket çiçek takdim ettiler.

Kısa bir süre önce düzenlenen olağanüstü kongreyle yeni yönetim kadrosunun oluşturulduğunu ifade eden HEPAR İnegöl İlçe Başkanı Haluk Şenöz, “Bir yıllık yeni bir partiyiz. 12 Eylül 2009 tarihinde birinci kurultayımızı tamamladık. Yeni yönetimimizin oluşmasının ardından nezaket ziyaretlerimize başladık. İnegöl’ümüz sürekli büyüyen, gelişen bir şehir. Sayın Kaymakamımızın hayata geçirdiği projelerden, yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisiyle gurur duyuyoruz” şeklinde konuşarak, siyasete yeni olduklarını ve zamanla ilçe ve ülke yararına önemli çalışmalara imza atacaklarını kaydetti.

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu’nun saygıdeğer bir kişiliğe sahip olduğunu ifade eden Kaymakam Durmuş Gençer ise, “Artık Türkiye Cumhuriyetinin siyasi partilerinden bir tanesisiniz. Siyasi partilerimizin ülkemiz yararına çalışmalar yaptıklarını hep beraber görmekteyiz. Siyasi partilerin çokluğu demokrasimizin zenginliğidir. Bizler kamu kurumları olarak tarafsız bir biçimde, olumlu yönde beraber çalışmalar yürüteceğiz. Siyasi partilerimizin ziyaretleriyle diyaloglarımız gelişmektedir. Bu güzel geleneği sürdürdükleri için Hak ve Eşitlik Partisi İlçe Yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim