İnegöl´de 18 Mart 2014 tarihinde bir Restoran´da çıkan silahlı çatışmada hayatını kaybeden Restoran sahibi Erdinç Kınabaş cinayetinin sanığı bir kez daha Hakim karşısına çıktı. İfadesinde “şizofrenim, hiçbir şey hatırlamıyorum” diyen sanığın İstanbul´da üç hafta süreyle gözlem altında tutulmasına karar verildi.

Orhaniye Mahallesi Osmanbey Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Restoranda işletme sahibini kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü iddia edilen M.Ö.´nün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanmasına devam edildi. M.Ö., ilk savunmasında, “Ben şizofren hastasıyım. Daha öncede de ifademi vermiştim. Olayla alakalı bir şey hatırlamıyorum” diyerek, kendisine ateş açan Y.B.´den şikayetçi olduğunu ifade etmişti.

3 AY GÖZLEM ALTINDA TUTULACAK

M.Ö. dün İnegöl Ağır Ceza Mahkemesindeki yeniden Hakim karşısına çıktı. Sanığın Avukatı, önceki duruşmada, müvekkilin psikolojik sorunlarının olduğunu öne sürerek, akıl sağlığı raporunun alınmasını talep etmişti. Mahkeme heyeti dünkü duruşmada sanığın akıl sağlığı raporunun alınması kararını verdi. Sanığın, İstanbul Bakırköy Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi´ne sevk edilerek, Eylül ile Ekim ayları arasında gözlem altında tutularak, akıl sağlığı raporunun alınacağı bildirildi.

Mahkeme 22 Ekim 2015 tarihine ertelendi.

Editör: TE Bilişim