Dün saat 13.30 sıral

Dün saat 13.30 sıralarında Turgutalp mahallesi Mahmut Esatbey caddesi üzerinde, Yeşil Cami kavşağına yakın mevkide meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan şahıslar arasındaki silahlı çatışmada, biri çevredeki esnaflardan birisi olmak üzere üç kişi yaralandı. Saldırgan şahıslardan biri Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalanırken, diğer şahıs firar etti.

Sokak ortasında meydana gelen ve çevredeki bir esnafın da yaralandığı olayın, önceki gece Mete düğün salonu aralığında bir otomobilin kurşunlanması olayı ile bağlantılı olduğu belirtiliyor.

Otomobilin kurşunlanma olayına nispet olarak, aynı araçla dün Mahmut Esatbey caddesi üzerinde Yeşil Cami yakınındaki Ercan T. isimli şahsa ait olan tekel büfesinin önüne geldikleri belirtilen Adnan K. ile Güray E.’nin tekel büfesine doğru ateş ettikleri, camları kırılan büfenin sahibi Ercan T. ile büfede bulunan arkadaşı İsmail H.’nin de yapılan ateşe pompalı tüfekle karşılık verdikleri, karşılıklı çatışma sırasında şahıslardan 27 yaşındaki Adnan K. ve 46 yaşındaki Güray E. ile çevredeki esnaflardan motosiklet ve bisiklet tamircisi 43 yaşındaki Recep Demir’in yaralandıkları öğrenildi.

Olayın ardından Ercan T. ile İsmail H. Olay yerinden kaçarken, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılar Adnan K. ile Recep Demir ilk müdahalenin ardından hemen ameliyata alındılar.  Güray E.’nin ise Acil Servisteki müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındığı, yaralılardan Adnan K.’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay yerinden kaçan şahıslardan Ercan T., Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sıkı takibi sonucu kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. İsmail H. İsimli şahsın yakalanmasına çalışıldığı, ameliyata alınan Recep Demir isimli esnafa isabet eden kurşunun çıkarılarak balistik incelemeye gönderildiği, olayla ilgili çok yönlü araştırma ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Editör: TE Bilişim