Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın program değişikliği nedeniyle katılamadığı İnegöl ziyaretini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay gerçekleştirdi. Oktay, MODEF Fuarını ziyaret ederek, katılımcı firmalarla sohbet etti. Ardından AK Parti teşkilatıyla buluşan Fuat Oktay, İnegöl Belediyesi’ni de ziyaret ederek 6 saatlik İnegöl mesaisini sonlandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 09 Ekim Çarşamba günü İnegöl’e gerçekleştireceği ziyaretin iptal olması, sonrası, yerine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay geldi. Başkan Erdoğan’ın gün boyu gerçekleştireceği programlara Fuat Oktay katılım sağladı. Çarşamba günü program nedeniyle kent genelinde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

ÖNCE MODEF EXPO

Helikopter ile şehre gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bursa ve İnegöl protokolünün yoğun katılımıyla burada karşılandı. Oktay, beraberindeki kalabalık heyetle MODEF Expo fuarını gezdi.

MOBİLYA SEKTÖRÜ MASAYA YATIRILDI

Fuat Oktay, fuar ziyareti sonrası MODEF Expo’da mobilya sektörü temsilcileriyle de bir araya gelerek burada bir toplantı gerçekleştirdi.

TEŞKİLAT YEMEĞİNE KATILDI

Fuar ziyaretinin ardından Marrion Hotel’de AK Parti Teşkilatına yönelik düzenlenen yemeğe katılan Fuat Oktay, burada da partililere hitap etti.

İNEGÖL BELEDİYESİ’NDE MEHTERLİ KARŞILAMA

Fuat Oktay, son olarak İnegöl Belediyesi’ni ziyaret etti. Protokol üyeleri tarafından burada karşılanan Oktay, Başkanlık makamında protokol üyeleriyle kısa süreli olarak bir araya geldi. İnegöl Belediyesi’nde İnegöl Tarihi Mehterinin ve kalabalık vatandaşların karşıladığı Oktay, vatandaşlarla selamlaşıp Mehter Takımıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Alper Taban da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a içerisinde hediye takdiminde bulundu.

Fuat Oktay, Belediye ziyaretinin ardından Kültürpark yanındaki alandan helikopterle şehirden ayrıldı. 6 saatlik yoğun maratonda Oktay, şehrin tüm dinamikleriyle bir araya gelip İnegöl hakkında önemli bilgiler alma imkanı buldu.

Editör: TE Bilişim