İnegöl’ün tüm

İnegöl’ün tüm mahallelerinde üye buluşma programlarını gerçekleştiren Saadet Partisi, geçtiğimiz gün de Huzur mahallesindeki "Mahalle Lokalini" hizmete açtı.

Öğle namazını müteakip gerçekleştirilen programa Saadet Partisi (SP) İnegöl İlçe Başkanı Bahri Urgun, İl Genel Meclis üyesi Fahrettin Bayraktar, Bursa İl Mahalli İdareler Başkanı Salih Berber,  Belediye Meclis Üyesi Özgür Öztürk, Huzur Mahallesi Sorumlusu İstişare Kurulu Üyesi Hasan Sütçü ile mahalle yönetimi ve partililer katıldı.

Açılış töreninde konuşan İlçe Başkanı  Bahri Urgun, mahalle teşkilatının görevinin, mahallede yaşanan sorun ve sıkıntıları kendilerine iletmek olduğunu söyledi. Urgun, "Buradaki mahalle başkanınız ve yönetiminiz bu konuda sizlere yardımcı olacaklardır. Bizler bir sorunun çözümü noktasında öncelikle tespitinin sağlıklı biçimde yapılmasını istiyoruz. Bu nedenle burada yaşayan siz kıymetli kardeşlerimiz, mahallenizdeki sorunları ve istekleri mahalle başkanımıza iletirseniz, biz de Belediye Meclis Üyelerimizle, İl Genel Meclis üyemizle ve tüm teşkilatımızla üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Elbette icra mercii bizler değiliz, ancak etkili bir uyarı ile bu mercileri harekete geçirmeye çalışacağız inşallah" dedi.

Huzur mahallesi Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin tek tek takdiminin ardından konuşan  SP Bursa İl Mahalli İdareler Başkanı Salih Berber ise,  gösterilen ilgiden dolayı mahalle halkına teşekkür etti. Milli Görüş camiası olarak tüm halkın  haklarını her yerde savunduklarını belirten Berber,  “Bu konuda hiç bir zaman ayrımcılık yapmadık. Bizler her zaman olması gerekenin İslam Kardeşliği, İslam Birliği olduğunu söylüyoruz. Irkçılık esasına göre tarif edilen bir millet, bu sorunu aşamaz. Rahmetli Erbakan Hocamız bu konuda üzerine düşeni yapmıştır. Bingöl'de yaptığı konuşma hepinizin malumudur. Orada sizlerin haklarını savundu. ‘Bu ülkede Türk, Kürt ayrımı diye bir şey yoktur. İslam Kardeşliği vardır’ dedi. Ve bedelini de ödedi. Şimdi mesele bundan ibarettir. Siz eğer ki, batılıların emriyle açılım da yapsanız, kapanım da yapsanız bir şeyi çözemezsiniz. Referansınız İslam değilse, yapacağınız şeyler sorunu ortadan kaldırmak yerine büyütür" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra hizmete açılan Mahalle Lokali ve bahçesinde, mahalle sakinlerine yemek ikramı yapıldı.

Editör: TE Bilişim