Mahalle toplantıları

Mahalle toplantılarını sürdüren Saadet Partisi (SP) İnegöl İlçe Başkanlığı, bir mahalle toplantısını daha önceki akşam Akhisar mahallesinde  gerçekleştirdi. Akhisar  mahallesi Parti Lokalinde gerçekleştirilen, yemek ikramının da yapıldığı toplantıya SP İnegöl İlçe Başkanı Bahri Urgun, İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Bayraktar, Bursa İl Yönetim Kurulu Üyesi  ve Mahalli İdareler Başkanı Salih Berber, Teşkilatlanma Başkanı Ertan Sütçü, Halkla İlişkiler Başkanı Bekir Ağbaş ile Akhisar mahalleli partililer katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Akhisar mahallesi Başkanı Ali Narin, Akhisar mahalle yönetimini tek tek takdim ettikten sonra, yeni açtıkları lokalleri hakkında bilgi verdi. Narin “Bizler SP Aksihar mahalle teşkilatı olarak çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz. Başkanlarımızın hepsi buradalar. Sağ olsunlar bizlere sahip çıkıyorlar. Bizler de Allah rızası için çalışıyoruz. Niyetimiz böyle olunca gördüğünüz gibi yaptığımız toplantıya katılan kardeşlerimiz  lokalimize sığmıyor” dedi.

Programın niteliği hakkında bilgi veren Teşkilatlanma Başkanı Ertan Sütçü ise, daha önce yapılan üye toplantılarına da eksiksiz katıldıklarına işaret ederek, “Bildiğiniz üzere son bir aydır üye toplantılarına hız verdik. Daha önce Kemalpaşa, Cuma ve Mesudiye mahallelerinde yaptığımız üye toplantısının bir benzerini şimdi Akhisar mahallemizde ve mahallemizin parti lokalinde yapıyoruz. Her toplantıda bir öncekinden daha fazla katılım sağlanıyor. İnşallah önümüzdeki günlerde yine diğer mahalle ve beldelerimizde de toplantılarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

İlçe Başkanı Bahri Urgun ve İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Bayraktar’ın da selamlama konuşmalarının ardından İl Mahalli İdareler Başkanı Salih Berber’in yaptığı konuşma ile program sona erdi.

Editör: TE Bilişim