Çocuk ve gençlik ede


Çocuk ve gençlik edebiyatının ünlü yazarı Süleyman Bulut, geçtiğimiz günlerde söyleşi ve imza günü için Altın Nesil İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

“Büyük Atatürk'ten Küçük Öyküler” ve “Gemici Sindbad”  adlı kitaplarıyla tanınan Süleyman Bulut, okulun çok amaçlı salonunda, çocuklarla sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Yazarlığa nasıl başladığını, kitaplarını hangi duygularla yazdığını küçük dinleyicilerine anlatan yazar, kitaplarından bazı öyküler anlattı. Öğrencilerin birbiri ardına sorduğu soruları tek tek cevaplandırdı ve küçük kitapseverler için kitaplarını imzaladı.

Etkinliğin düzenlenmesinde rehberlik eden okulun Türkçe Öğretmeni Canan Erdal, bu yöndeki etkinliklerin öğrencilerin kitaplara bakış açılarını değiştirdiğini ve öğrencilerin kitap sevgisini arttırdığını belirterek, etkinliğin değerlendirmesini yaptı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği imza bölümünde, kendi isimlerine imzalanan kitaplarla daha da mutlu oldukları ve hemen kitaplarını okumaya başladıkları görüldü.

Öğrencilerin sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla bu yöndeki etkinliklerin öneminin büyük olduğunu vurgulayan Altın Nesil İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Toker, yazar Süleyman Bulut’a teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de öğrencilerle birlikte çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini belirtti.

Editör: TE Bilişim