BAYRAMDA SEYAHAT EDECEK SÜRÜCÜLER

BU HABERE DİKKAT

Uzmanlar, her dini bayram öncesinde uzaktaki yakın akrabaları ile vakit geçirmek için yola çıkacak olan sürücüleri, araç bakımı için uyardılar. Korkmaz Oto Yıkama, Oto Elektrik ve Klima firması araç sürücülerini güvenli yolculuk için işyerine bekliyor.

Oto yıkama ve temizlemenin yanı sıra, oto elektrik ve klima bakımı hizmetini de İnegöl halkına sunan firma, İnegöl halkı için araç yağ değişimi ve oto aksesuar ve oto tamir hizmetleri ile aracınızı bayrama hazırlıyor.

RAMAZANDA 24 SAAT HİZMETE AÇIK

Hizmetle alakalı açıklama yapan Korkmaz Oto Yıkama, Oto Elektrik ve Klima firması sahibi, Bahattin Korkmaz, Tüm İslam aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Allah bayrama da ermeyi nasip eder inşallah. İnegöllülere kaliteli hizmet vermek için işyerimizi iki yıl önce faaliyete geçirdik. Oto yıkamanın yanı sıra, oto elektrik, klima bakım, oto tamir, onarım ve temizliği hizmeti de veriyoruz” dedi.

BAYRAMDA SEYAHAT EDECEKLER

Araçların yaz bakımı, yağ değişim, klima bakımları konusunda uzman ekibiyle hizmet veren Korkmaz Oto Yıkama, araçların sağlık merkezi haline geldi. Korkmaz Oto Yıkama Klima Bakım Uzmanı Orhan Er, bayram da yola çıkacak araç sürücülerini klima konusunda uyardı.

KLİMA BAKIMI YAPILIR

Soğutma gazının en az 6 ayda bir kontrol edilmesi gerektiğine dikkat çeken Klima Uzmanı Orhan Er, “Bu kontroller bu işin uzmanlarınca yapılmalıdır. Klimanın randımanlı olması için kış dahil ayda bir kez, en az 10-15 dakika klima çalıştırılmalıdır. Bu yıl özellikle geçtiğimiz haftalara göre yaz mevsimi etkisini göstermeye başladı. Araçlarındaki klimaları faaliyete sokmaya başladılar. Tabi bu klimaların öncelikle gözden geçirilmesi gerekir. Bakımı yapılmamış klima sistemi, sürekli kullanılmaya başlandığında sorun çıkabilir. Klima bozulduğunda, ülkemizde bu işten anlayan uzman bulmak çok zordur. Birçok kişi klima sisteminin tamirinin pahalı olduğunu bilmiyor. Halbuki alacağınız birkaç önlemle klimanızı ömür boyu kullanabilirsiniz. Klima sisteminin sağlıklı çalışması için yılda iki kez kontrol edilmesi gerekir. Klima radyatörünün temizliğine dikkat etmek gerekir. Çin malı gazlardan uzak durup, ozon tabakasına zarar vermeyen kaliteli gaz kullanılmalıdır” şeklinde konuştu.

KLİMADAKİ EKSİK GAZLA YOLA ÇIKMAYIN

Korkmaz Oto Yıkama Klima Bakım Uzman Orhan Er, “Aracınızda asla eksik gaz bulundurmayın. Ayrıca sistemde soğutmanın oluştuğu evaparatör aracın iç kısmında olup, nemli bir bölge olduğundan, toz zerreciklerinin sızdığı, zamanla bu toz zerreciklerinin bakteriye dönüştüğü ve bu bakterilerin alerjiye karşı bünyesi hassas olan sürücüleri ve yaşı küçük olanları etkilediği görülmüştür. Bu bakterileri yok etmek için geliştirilmiş antibakteriyel ilaçlar, klima uzmanları tarafından enjekte edilmelidir. Polen filtrenizi de değiştirip, mikro organizmaların yol açabileceği sorunları çözebiliriz” dedi.

ARAÇ TEMİZLENİR

Oldukça cüzi fiyatarla araç temizliğinin sağlandığının altını çizen Korkmaz, “Vatandaşlarımız istedikleri an 1 TL ücretle  araçlarını yıkayabilirler. Aynı zamanda isterlerse kendileri de, bizim araç ve gereçlerimizden yararlanıp araçlarını yıkayabilir, isterlerse tecrübeli ekibimiz tarafından araçları gayet itinalı ve kaliteli bir şekilde temizlenebilir. Her müşterimizin isteğine göre hizmet veriyoruz” diye konuştu.

AİLE YERİNDE BEKLEME HİZMETİ

 

Firmanın, sosyal tesisleri ile tam bir aile yuvası olduğunu söyleyen Korkmaz, “Ailelerin de çok rahatlıkla gelebileceği bir yer. Aracınız yıkanırken, aile fertleri de kafeteryamızda bekleyip, çayını yudumlayabilir, televizyon programlarını izleyebilirler” şeklinde konuştu.

ARAÇ TAMİRİ DE YAPILIR

Araç temizliği ve bakımının yanı sıra araç tamirinin de yapıldığını aktaran Korkmaz, İnegöl halkına hayırlı bayramlar diledi.

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim