Sürücülere eğitim
BURULAŞ tarafından İnegöl'de şehir içi ulaşımı sağlayan İNULAŞ A.Ş toplu taşıma araç sürücülerine iletişim ve davranış eğitimi düzenlendi.
Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde 220 sürücüye BURULAŞ Akademi Yöneticisi  Uğur Koç tarafından iletişim ve davranış konusunda bilgilendirme yaptı.
Seminere, BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar, İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, İNULAŞ A.Ş yönetim kurulu Başkanı İbrahim Bayram ile 220 sürücü katıldı.
Seminer de konuşan İNULAŞ A.Ş yönetim kurulu Başkanı İbrahim Bayram, "110 yeni aracımız İnegöl halkına hizmet veriyoruz. Hizmet kalitemizi artırarak devam edeceğiz" dedi.
İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz ise, eğitimlerin önemine değinerek, "Araca binerken tüm sıkıntılarımızı bırakmamız gerekiyor. Çünkü can taşıyoruz. En iyi davranış vatandaşlara iyi hitap etmekten geçiyor. Herkesi tabiki memnun edemeyiz ama en azından davranışlarımızı olumlu yönde sağlamamız lazım." dedi.
BURULAŞ Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar da,"Lütfen yaptığımız işin kıymetini bilerek yola çıkalım. Farklı farklı yaşlarda vatandaşlarla iletişim halinde oluyorsunuz. İnsanlarda iletişimimizi daha dikkatli sağlamamız lazım. Geçmişte ayrı ayrı hizmet verirken bir çatı altında birlikteliği sağlamışsınız bu çok güzel bir şey. Bu tür eğitimlerle hizmet kalitenizi daha da artırmış olacağız" dedi.
BURULAŞ Akademi Yöneticisi  Uğur Koç ise iletişim ve davranış konusunda bilgilendirme yaptı.

Editör: TE Bilişim