Türkiye’deki sağlık sistemini, hastane işleyişini ve bilişim sektörünü yerinde incelemek isteyen Suudi Arabistan Batı Bölgesi heyeti İnegöl Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Suudi Arabistan Batı Bölgesinde görevli Operasyon Müdürü Mr. Ayman Hanouf ve Mühendis Mr. Haitham Hamoud, İnegöl Devlet Hastanesinde bugün incelemeler yaptı. Heyete, Başhekim Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen ve hastane yöneticileri eşlik etti.

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hayrettin Göçmen, “İnegöl Devlet Hastanemizde yabancı misafirlerimizi ağırlamaya devam ediyoruz. Türkiye’deki sağlık sistemini, hastane işleyişini ve bilişim sektörünü yerimde görmek için hastanemizi seçen Suudi Arabistan Batı Bölgesinin en eski ve en köklü hastanesinin Operasyon müdürü Mr. Ayman Hanouf ve Mühendis Mr. Haitham Hamoud’u, sağlık bilişim sektör öncüsü Volkan Aksoy eşliğinde hastanemizde ağırladık. Türkiye Cumhuriyetinin sağlıktaki yerini dünya çapında kıyaslayarak övgü dolu yorumlarla ve memnuniyet duygusu içinde hastanemizden ayrıldılar. Şehrimizi ve ülkemizi kendi branşımızda global olarak tanıttığımız içim mutlu ve gururluyuz” dedi.

Editör: TE Bilişim