İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, gazetecilerin sormuş olduğu soru üzerine Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu'nun kavşak eleştirisine cevap verdi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, çok sayıda kazanın meydana geldiği Ertuğrulgazi Caddesi Ağaç İşleri Sanayi Kavşağının çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etmişti. Konu ile alakalı gazetecilerin sorusu üzerine açıklamalarda bulunan Taban, "Muhalefet sadece eleştiriyor. Bir öneri görmüyoruz. Oturup kağıt üzerinde basit projeler çizmekle bu işler gerçekleşmiyor. Biz sıkıntı olan alanlarda çalışma içindeyiz. Çalışmalar olgunlaştıkça kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

EN BÜYÜK SORUN ARAÇ VE NÜFUS ARTIŞI

Alper Taban'ın açıklaması şu şekilde;

"Muhalefet sadece eleştiriyor, bir önerisini görmüyoruz. Oturup kağıt üzerinde basit projeler çizmekle bu işler gerçekleşmiyor. Yoğun bir şekilde kafa yormak ve planlamalar yapmak gerekiyor. İnegöl'de en büyük problemlerden bir tanesi yoğun nüfus ve araç artışı. Biz bunun için otopark yapmaya, otopark alanı yoksa da kamulaştırma yapmaya devam ediyoruz. Bunun sebebi de hızlı araç artışı. Son dönemde kredi faizlerinin düşürülmesiyle bile anlık olarak şehrimize bir sürü araç girmiş oldu. Bu yüzden eksik ve aksaklarla ilgili arkadaşlarımızı çalıştırıyoruz."

ÇALIŞMALAR OLGUNLAŞTIKÇA KAMUOYUYLA PAYLAŞACAĞIZ

"Sıkıntı sadece o bölgede değil başka bölgede de var. Biliyorsunuz Avarlarda da sıkıntı çoktu. Tabi ben burada öncelikle sürücülerden de saygı ve hoşgörü bekliyorum. Bu demek değildir ki idare hiç bir iş yapmasın ama trafikte saygılı olmak da gerekir. Biz mutlaka sıkıntı olan alanlarda çözüm üretmek için çalışma içindeyiz. Çalışmalar olgunlaştıkça kamuoyuyla paylaşacağız."

Editör: TE Bilişim