AK Parti İnegöl İlçe

AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin AK Parti Grup toplantısına katılmaları ve Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e yaptıkları ziyaret, bir sürprizi de beraberinde getirdi.
Gençlik Kolları yönetimi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in aracılığı ile görüştükleri Milli Takımın ve Galatasaray’ın efsane golcülerinden, AK Parti Milletvekili Hakan Şükür’ü, Tahtaköprü Beldesi Futbol sahasının açılışına davet ettiler. Şükür ise bu davete olumlu karşılık vererek açılışa katılacağını bildirdi.
Milletvekili Hüseyin Şahin, “İnegöl Gençlik Kollarımız TBMM’ye gelerek bizlere ziyarette bulundular. Hep birlikte AK Parti Grup Toplantısını izledik. Ardından TBMM’yi tanıtıp, genel kurul çalışmalarını takip etmelerini sağladık. Kulislerde Milletvekili arkadaşlarımız gençlerimizle yakinen alakadar oldular. Bildiğiniz üzere, Gençlik Kolları siyaset sahnesinin ilk basamaklarıdır. Bu atmosferde bulunmaları onlar için çok farklı bir tecrübe oldu. Genç vekillerimizle bir araya gelerek, onlarla görüşme imkanı buldular. Özellikle Türkiye’nin yetiştirdiği eski milli futbolcu İstanbul Milletvekilimiz Hakan Şükür genç arkadaşlarımızın yoğun ilgisinden dolayı çok etkilendiğini belirtti. Gençlerimizle siyaset gündemi ve futbol üzerine sohbet ederek, görüşlerini paylaşan Şükür’ü, Tahtaköprü Beldemizde Spor Toto Teşkilatı Başkanlığından sağladığımız kaynakla yaptırmakta olduğumuz futbol sahası açılışı için Tahtaköprü’ye davet ettim. Sayın Şükür, gençlerin bu ilgisinden dolayı açılışa seve seve katılacağını belirterek, açılışla birlikte İnegöl köftesi yemek istediğini belirtti. Açılıştan sonra Hakan Şükür’le birlikte aramızda sembolik bir müsabaka düzenleyerek, futbol oynamak istiyoruz. Sayın Şükür’ün davetimize icabet etmesi gençlerimizin spora olan ilgisini muhakkak etkileyecektir. İnşallah hep birlikte bu tesisimizin açılışında bir arada olarak davetimize icabet eden ve bizleri onurlandıran dostlarımızı İnegöl’ün misafirperverliği ile ağırlayacağız” dedi.

 

Editör: TE Bilişim