Tarım şehri olarak lanse edilen İnegöl’de ilçe tarım müdürlüğünün binası içler acısı iken çatlayan duvarlar arasında personel çiftçiye hizmet vermek zorunda kalıyor. duruma Hürriyetçi Tarım Orman Sen Genel Başkanı Muzaffer Genç ise ilçe tarım binası önünde açıklama yaparak yetkilileri göreve davet etti.

Mobilya şehrinin yanında tarım şehri olarak adlandırılan İnegöl’de çiftçilere hizmet veren ilçe tarım binasının durumu içler acısı.

Bir odada personelin çalıştığı İlçe Tarım Müdürlüğü binasında duvarlar yıkılmaya başladı. Tehlike arz eden durum ise hala yetkililerin dikkatini çekmedi.

Yaklaşık 50 yaşında binada 53 personel ile hizmet verilmeye çalışırken yaşanan duruma Hürriyetçi Tarım Orman Sen Genel Başkanı Muzaffer Genç yaşanan duruma tepki gösterdi.

İnegöl’de ki yetkililere seslenen Genç 8 bin 700 kişiye hizmet verdiklerini ifade ederek “Günde ortalama 300-400 kişiye hizmet veriyoruz. Fiziksel ortam yetersiz ilçe müdürüne, il müdürüne, diğer paydaşlara bu durumu ilettik. Buradan ilçe kaymakamımıza, valimize, sayın bakanımıza sesleniyorum. Bu güzel ilçemize sahip çıkmalarını biran önce istiyorum. Buradan özellikle mobilyada marka olan İnegöl’deki iş insanlarına seslenmek istiyorum. Dünyada söz sahibi olduğunuzu göstermek istiyorsanız burası sizin içinize siniyorsa size de söyleyecek sözümüz olmaz. İnegöl’e yakışır hizmet binası için hep birlikte elimizden geleni yapalım.”

Editör: TE Bilişim