Mustafa Sarıgül’ün G

Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığında partileşme sürecindeki Türkiye Değişim Hareketinin (TDH) İnegöl İlçe Basın Sözcüsü Ahmet Aktaş, kurulacak olan yeni partilerinin ilk seçimlerde iktidar olacağını öne sürdü.

İstanbul’da düzenlenen ilk büyük buluşmada yaşanan kalabalığa işaret eden Aktaş, “Türkiye’nin dört bir yanında insanlarımız görev almak için TDH’nin kapısını aralıyor. Bu da kurulacak olan partimizin ne denli güçlü bir şekilde iktidara geleceğinin bir kanıtıdır” diye konuştu.

TDH İnegöl İlçe Genel Sekreteri Çağdaş Demirci, Kadın Kolları Başkanı Hülya Altuntaş ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çimen ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ahmet Aktaş, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi İnegöl’de  de TDH’ye olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi.

Bugüne kadar siyasette hiç yer almamış yeni yüzlerin ve özellikle gençlerin Sarıgül önderliğinde ki harekette görev almak için yarıştıklarını anlatan Aktaş, “Henüz tüzüğü bile tamamlanmamış bir hareketin bu denli benimsenmesi oldukça önemlidir. İstanbul’da ki mitinge katılan on binlerce insan tek yürek olup, ülkelerine olan sevdalarını dile getirdiler. TDH İnegöl İlçe Başkanı Fahrettin Baykan,  ilçe temsilcileri ile birlikte yaklaşık 150 civarında mensubumuzun katıldığı  ‘İktidar  Yolunda İstanbul Buluşması’ adlı toplantıda  sayın Genel Başkanımız tarihi bir konuşma gerçekleştirdi. Ve bu konuşmada TDH’nin Türkiye’ye hakettiği hizmetin nasıl verileceğini anlattı” dedi.           

"TDH'nin bir tek hedefi vardır o da, inşallah AK Parti'den mührü almaktır” diyen Aktaş, “Kendinize güvenin, kendinize haksızlık etmeyin. Mevcut muhalefet partileri bunu başaracak güçte değildir. Defalarca sandığa gittiler, her gittiklerinde o sandığın dibinde kaldılar. İktidarın anahtarını AK Partiden alacak tek güç TDH'dir. Gerçekler ortadadır. Türkiye'miz mutsuzdur, Türkiye'mizin bekleyecek tahammülü yoktur. İktidarın alternatifi ana muhalefet değildir” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin  artık değişim istediğini söyleyen Basın Sözcüsü Ahmet Aktaş, “Türkiye artık harekete geçmemizi istiyor. Bizler bugün harekete geçmek istiyoruz. Bismillah diyerek cesur adım atmazsak, yarın Türkiye'miz çok şey kaybedecek. Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül önderliğinde ki TDH siftah yapmadan akşamı getiren esnaflarımız için yollarda, mazot parasını bulmak için traktörünü satan çiftçiler için yollarda, memurlarımız için yollarda. sanayicilerimiz, KOBİ'lerimiz için, dul ve yetimlerimiz, engellilerimiz için, Türkiye için yollarda” dedi..

Türkiye’nin her kesiminin mutsuz olduğunu iddia eden Aktaş, “Ev kadınlarımız dertli, emeklilerimiz mutsuz, gençlerimiz işsiz, ümitsiz, yaşlılarımız hastane kapılarında ömür tüketiyor, yoksullarımız parası olmadığı için tedavi olamıyor. Bizler yoksul tabloyu değiştirmek için, Ankara'daki iktidarı değiştirmek için yollardayız. TDH ne istiyor? Biz istiyoruz ki, her yerde en iyi okullar olsun. En çağdaş, en kaliteli eğitimi bizim çocuklarımız alsın” şeklinde konuştu,

Türkiye Değişim Hareketi’nin, Türkiye’nin en demokratik partisi olacağını öne süren Aktaş, Genel Başkan Sargül’ün  dediği gibi partide gece darbelerinin olmayacağını, seçimle gelen kurulların, seçimle görevden gideceğini,  ‘küçük olsun bizim olsun’ değil,  ‘büyük olsun Türkiye Cumhuriyeti’nin olsun’ diyeceklerini,  her göreve hak edenlerin seçileceğini,  Partide yağcılara, ‘evet efendim’cilere asla izin verilmeyeceği gibi köşe başını tutan adamların olmayacağını, baronların asla olmayacağını, Türkiye Değişim Hareketi’nde demokrasi olacağını, halkın sözünün geçeceğini,  Milletvekillerinin, Belediye Başkanlarının artık ön seçimle seçileceğini, delege ağalığına son verileceğini ifade etti.

Türkiye Değişim Hareketinin gençlerin omuzlarında şahlanacağını da vurgu yapan Aktaş, “İnegöl ilçe ve beldelerinde aynı heyecan ve birlikteliği görmeye başladık. Halk sayın Mustafa Sarıgül'ü ve bu hareketi artık tek alternatif olarak görmeye başladı. Hızla iktidara doğru yürüyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim