Bu bağlamda İnegöl’de bu kursları devam ettiren Mesleki Eğitim Merkezi olarak çeşitli işletmelere kurslar verdiklerini ve vermeye devam ettiklerini belirten Müdür Ercan Yılmaz,  Dilay Mobilyada çalışan 40 kişiye yönelik  kurs verdiklerini, 20 kursiyerin    kursu  başarı ile tamamladığını, diğerlerinin eğitiminin devam ettiğini söyledi.

Tehlikeli ve Çok Tehlikeli sınıfta yer alan kursların özellikle akşam saatinde yapılarak, işletmelerin herhangi bir iş kaybı oluşumunun önlendiğine işaret eden Müdür Yılmaz, Dilay Mobilyadaki kursu tamamlayan 20 kişiye Belgelerinin, düzenlenen Belge Töreninde verildiğini kaydetti.

Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Mümin Baygın ve Dilay  Mobilyanın Yöneticilerinin  katıldığı törende,   Belgelerin dağıtımını bizzat yaptıklarını ifade eden Yılmaz, “İşletmelerde artık belgesiz kişiler çalıştırılamayacak. Çalıştıranların tespiti durumunda cezaya maruz kalınacak. Bu sebeple Tehlikeli ve Çok Tehlikeli sınıftaki işyeri  çalışanlarına 40 saatlik kurs aldırması zorunludur. Kurs aldırmak  isteyen  İşletmelerimiz, kurumumuza müracaat etmeleri durumunda işletme ile ortak bir pragmam dahilinde kursa başlanacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim