Geçtiğimiz Cumartesi


Geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen iki ayrı tek taraflı trafik kazalarında 5 kişi yaralandı.

İnegöl-Bursa karayolu üzeri, Sultansu mevkiinde saat 09.00 sıralarında meydana gelen ilk kazada, Bursa'dan İnegöl istikametine gitmekte olan 40 yaşındaki Deniz Başmanav yönetimindeki 16 EB 330 plakalı hususi otomobil,  aynı istikamete gitmekte olan bir kamyonun sıkıştırması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedip, bariyerlere çarparak, tarlaya uçtu. Elektrik direğine çarparak durabilen otomobilin içindeki 32 yaşındaki Ayla Başmanav ile sürücü Deniz Başmanav hafif şekilde yaralandı.

Aynı gün ikinci kaza ise, Oylat yolu üzerinde meydana geldi. İnegöl istikametinden Oylat istikametine gitmekte olan Aysun Altay yönetimindeki 16 AL 850 plakalı hususi otomobil, önlerine aniden çıkan kamyona çarpmamak için,  frene basılmasıyla birlikte  direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi nedeniyle yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Takla atan araçta bulunan Nurten Ersarsılmaz, Meliha Koca ve sürücü Aysun Altay yaralandılar.

Her iki kazada da yaralılara ilk müdahaleyi, haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerinde gelen 112 Acil Servis Ambulansı ekipleri yaptı. 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılar, buradaki ilk  müdahalenin ardından Hastanede müşahede altına alındılar.

Kazalarla ile ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü bildirildi. 

Editör: TE Bilişim