Edinilen bilgilere göre, dün saat 17.00 sıralarında İnegöl şehirlerarası Otobüs Terminaline, otobüslerin girdiği kapıdan  hızla girdiği bildirilen, 22 yaşındaki sürücü M.H.’nın yönetimindeki 34 TX 12XX plakalı yarış motosikleti, bekleme peronlarındaki  vatandaşların arasından kıl payı geçerek, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

MUAVİNE ÇARPTI

Süratli olduğu için kontrolden çıktığı iddia edilen motosiklet, otobüslerin park ettiği alanda bulunan İnegöl-Bursa arası yolcu taşımacılığı yapan otobüsü, perona çekmek için otobüse doğru yürümekte olan 44 yaşındaki muavin Orhan Elsıkan’a çarptı.

1’İ AĞIR 3 YARALI

Çarpmanın etkisi ile yere yığılan şoför muavin ile motosiklet üzerinden düşen sürücü ile arkasında bulunan arkadaşı 21 yaşındaki Bahadır Ali yaralandı. Motosikletin çarpması ile şoför muavini Orhan Elsıkan ağır şekilde yaralanırken,  motosikletin sürücüsü M.H. ile arkasında bulunan  arkadaşı B.A. yaralandılar.

Çevredekiler tarafından olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılar, buradaki işlemler sonucu tedavi altına alındılar. Ağır yaralanan şoför muavini Orhan Elsıkan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, motosikletin sürücüsü M.H. ve arkadaşı B.A.’nın sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

SANAYİ SANİYE KAMARELARDA

Meydana gelen dehşet kaza anının, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdığı gözlendi.

Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim