TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İnegöl Temsilciliğine Onur Metinbaş, temsilci yardımcılığına ise Doğan Temizkan, Hasan Ali Yürük, Cahit Yaran ve Seher Yıldırım atanmıştır.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Metinbaş: “Elektrik Mühendisleri Odası, anayasa da kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşu olarak tanımlanmış 24 odadan biridir. İlk yönetim toplantılarımızı 4 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirdik. Elektrik Mühendisleri Odası İnegöl Temsilciliği olarak İnegöl’de bulunan ve odamıza kayıtlı 120 mühendis arkadaşımızla, Türkiye’de üretimde önemli bir payı bulunan İnegöl’ümüze ve İnegöl Sanayisine hizmet ettiklerini bundan sonraki süreçte de İnegöl Sanayi ve esnafının üretiminde yer tutan ve en önemli girdilerinden olan elektrik enerjisinin yönetimine, verimliliğine ve sistemlerinin iyileştirilmesine yönelik teknik her türlü desteği vereceğiz” dedi.

DESTEK VERMEYE HAZIRIZ

Metinbaş açıklamasında: “Aynı zamanda İnegöl Belediyesi başta olmak üzere diğer kamu kurumlarına elektrik mühendisliği disiplini içerisine giren tüm konularda destek olmaya konunun uzmanı bilirkişi meslektaşlarımızla kamu yararına olacak her türlü konuda destek vermeye, yardım etmeye Elektrik Mühendisleri Odası İnegöl Temsilciliği olarak hazırız. Nihai hedefimiz yerelde İnegöl Sanayisi, endüstrisi ve tarımının kalkınmasına genelde ise Türkiye ekonomisinin üretime bağlı olarak büyümesine katkı sunmaktır. Tekstil, mobilya, ağaç, cam, otomotiv yan sanayi gibi birçok sektörde öncü firmaları bünyesinde barındıran İnegöl için Elektrik Mühendisleri Odası İnegöl Temsilciliği olarak ; enerji verimliliği, yüksek gerilim işletme sorumluluğu ,periyodik kontroller ve iç tesisat denetimi, topraklama ölçümleri, reaktif güç kompanzasyonu, ilave güç yatırımları, güneş enerjisi santralleri yatırımları, tarımsal sulama amaçlı sistem yatırımları, endüstriyel ve robotik otomasyon süreçleri gibi birçok farklı konularda meslektaşlarımızı yönlendirerek fen ve tekniğe uygun doğru yatırımların gerçekleşmesi için her zaman desteğe açık olduğumuz belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim