Bursa Amatör 5.grupta mücadele eden Osmaniyespor, Pazar günü saat 15.30’da sanayi sahasında karşılacakları Orhaniyespor maçı öncesi yemekte bir araya geldiler.
Tanışma ve kaynaşma yemeği sonrası açıklamalarda bulunan Osmaniyespor Başkanı Murat Balakuş “Öncelikle bu akşam bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ediyorum. 5 Ocak itibari ile yeni yaptığımız kongre neticesinde, Osmaniyespor yeni yönetim kurulu ve genç futbolcu kardeşlerimizle hem tanışma hem de dayanışma toplantısı gerçekleştirdik. “
İNEGÖL’ÜN İKİ GÜZİDE KULÜBÜ KARŞILACAK
İnegöl’ün 2 güzide kulübünün karşılaşacaklarını ifade eden Balakuş “Futbolcu arkadaşlarımız ile bir arada olalım istedik. Pazar günü İnegöl’ümüzün iki köklü güzide kulübü ki kuruluş tarihleri de aynıdır. Orhaniyespor’da Osmaniyespor’da 1974 yılında kurulmuştur. 2 köklü kulübün oynayacağı maç öncesi kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Bir yemek yedik burada olan kardeşlerimizin hepsi u13 takımından beri beraber oynuyorlar. Takımımızın yaş ortalaması 18-19 arasında. Yepyeni bir takım kurduk adı üstünde amatör olan yükümlülüğü yerine getirmek amacımız. Pahalı transferler yapmadık ama gerekli yerlere nokta transferler gerçekleştirdik.  İnşallah bu sene İnegöl Amatör Spor kamuoyuna keyifli bir takım seyrettirmek istiyoruz.” Dedi.
KÖTÜ HADİSELER
Son günlerde yaşanan üzücü olaylara da değinen Balakuş “Elazığ depremi, İdlip şehitlerimiz ve Van’daki çığ altında kalan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ülkemiz bu son günlerde felaketlere mahzur kalıyor Allah’tan dileğimiz bu kötü hadiselerin son bulmasıdır.”
Yapılan açıklamadan sonra yeni transferler kamuoyuna tanıtıldı.
DIŞ TRANSFERLER
Kafkasspor’dan Emirhan Yarış, Gençler Gücü’nden Samet Gümülcineli, Karadeniz Güvenspor’dan Enes Aktürk, Oğuzhan Gümüş, Emirhan Avcı transfer edildi.
İÇ TRANSFERLER
Eren Atan, Enver Canbey, Osman Şimşek, Melih Akın, Emircan Girgin, Semih Akın, Mehmet Bayburt, Özgür Dursun, Gürkan Çoban, Onur Karataş,  Levent Haşim Çoban

Editör: TE Bilişim