Tüm Sanayici ve İş A

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) yönetimi, kısa bir süre önce yapılan kongrede göreve getirilen  Kafkas Folklor  ve Kültür Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

TÜMSİAD Başkanvekili Orhan Baykan, Başkan Yardımcıları Erol Ekim, Turgut Kani, Rauf Güleç ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Pekdemir, Bahri Erguvan, Bayram Şaşmaz, Murat Aydın, Medya İletişim Komisyon Başkanı Mustafa Sevim ve Genel Sekreter Nurettin Doğan’ı, Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Nuri Can dernek lokali girişinde karşıladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan TÜMSİAD Başkanvekili Orhan Baykan, “Yeni göreve gelen dernek yönetimini kutluyoruz. Ayrıca bu ziyarette aramızda  rahatsızlığı nedeni ile bulunamayan Başkanımız Hüseyin Babacan’ın da selamlarını iletiyoruz. İnegöl Kafkas Folklor ve Kültür Derneği, 40 yıldır İlimiz, ülkemiz ve yurt dışında ilçemizi her zaman gururla temsil etmiş ve ilçe halkımızın büyük teveccühünü kazanmıştır. TÜMSİAD İnegöl Şube yönetimimiz İnegöl Kafkas Folklor Derneğinin her zaman yanında olacaktır” dedi.

İŞ ADAMLARIMIZI ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUM

Başkanvekili Orhan Baykan konuşmasının sonunda, “Bu camianın içinde bulunan değerli iş adamlarımızı da Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneğimize üye olmaya davet ediyoruz. Yeni göreve gelen yönetim kurulunu bir kez daha tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

İLK KEZ İŞ ADAMLARI BİZİ ZİYARET EDİYOR

Kendilerine yapılan bu nezaket ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren Kafkas Folklor ve Kültür Derneği Başkanı Ahmet Nuri Can ise, “Bugüne dek ilk kez bir iş adamları derneği bizleri ziyaret ediyor. Bu, camiamız ve hemşeri dernekleri açısından fevkalade önemli bir durumdur.  Bizlere her zaman destek olacaklarını ifade eden TÜMSİAD Başkanvekilimiz Orhan Baykan ve yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi

Ziyaret, TÜMSİAD yöneticilerinin Kafkas Folklor ve Kültür Derneği adına Başkan Ahmet Nuri Can’a çiçek sunmasıyla son buldu.

Editör: TE Bilişim