Bayramlaşma törenine MHP İlçe Başkanı Mustafa Sipahi ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim, Ülkücü İşçiler Sendikası Başkanı Şinasi Akan ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

TÜRKİYE´YE SONUNA KADAR SAHİP ÇIKACAĞIZ

Bayramlaşmayı İnegöl Ülkü Ocakları ve Ülkücü İşçiler Sendikası ile birlikte düzenlediklerini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Sipahi, “Bildiğiniz üzere Türkiye, 15 Temmuz darbe girişiminin yol açtığı gerginliği hayatın her alanında hissetmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri bir yandan FETÖ denen şer odağıyla mücadele etmekte, bir yandan bölücü terör örgütlerine karşı devletini ve milletini savunmakta, bir yandan da sınır ötesi operasyon yapmaktadır. Ancak hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bizler bayrak inmez, ezan dinmez, vatan asla bölünmez diyerek Türkiye´ye sonuna kadar sahip çıkacağız. Unutulmasın ki, Türk milleti hainlerden büyüktür. Gerek ülkemizde, gerekse Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde operasyon yapmaya çalışan şer odakları asla emellerine ulaşamayacaklardır. Allah´ın izniyle Türk milletini ve Milliyetçi Hareket Partisini okyanus ötesi projelere teslim etmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimle hepinizin bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Yücel Erim ve Ülkücü İşçiler Sendikası Başkanı Şinasi Akan´ın partililerin bayramını kutlamasının ardından bayramlaşma programı son buldu.

 

Editör: TE Bilişim